KARATECİLERİN KUŞAK TÖRENİ HEYECANI

TAKİP ET

Denizli'nin güzide Karate kulüplerinden DEKAİ-DO Karate Spor Kulübü, kuşak sınavında başarılı olan 92 sporcusunu yapılan programla ödüllendirdi. İşte ayrıntılar…

Denizli’de karate branşında 40 yılı aşkın süredir sayısız sporcu yetiştiren DEKAİ-DO Karate Spor Kulübü, 2023 Yılı Ekim ayı çalışmaları kapsamında 92 sporcuyu düzenlenen törenle ödüllendirdi.

 

Pamukkale Yurdu Sosyal Tesisleri Konferans Salonunda sporcular ve aileleri ile yaklaşık 400 kişinin katılımıyla düzenlenen ödül töreninde, ulusal müsabakalarda Türkiye derecesi elde eden kulüp sporcularına ödülleri takdim edildi. Törende kulüp sporcularından bir üst kuşağa geçenler ile siyah kuşakta 1. ve 2. Dan’a yükselen sporculara da sertifikaları verildi.

 

KARATE EN ÇOK SEVİLEN SPORLARDAN BİRİ

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Mahmut Kuruoğlu yaptığı konuşmada; karate branşının Denizli'de en çok sevilen branşlardan biri olduğunu, bunda da emek veren değerli kulüplerin ve işine değer katan spor adamlarının payının yüksek olduğunu ifade etti. Şehre kazandırdığı sporcular ve verdiği hizmetlerden ötürü kulüp antrenörlerine teşekkür eden Kuruoğlu, tüm sporculara başarılar diledi.

 

karete kuşak