KASAPOĞLU, DSO ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TAKİP ET

Denizli Sanayi Odası seçime gidiyor. Oda bünyesinde sektörlerin oluşturduğu 17 meslek komitesinin 37 üyesi 4 Ekim'deki seçimlerde belirlenecek. Ortaya çıkacak olan meclis 11 Ekim'de başkanla birlikte 9 kişiden oluşan yönetim kurulunu belirleyecek. Dört dönemdir Denizli Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüten Müjdat Keçeci yeni döneme ilişkin adaylık açıklaması yapmadı.

Buna karşın kentte metal sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Okan Konyalıoğlu kısa süre önce başkan adaylığını açıkladı. Konyalıoğlu yaptığı açıklamada; “Güçlü bir yönetim oluşturacağız. Sanayicilerimizle sürekli istişare halinde olacağız. Sorunları biliyoruz. Sanayicimizin sesi olacağız. Kimseyle yarışmak ve çekişmek için değil bölgeye hizmet etmek için adayım” ifadelerini kullandı.

DSO’da bugün de tekstilci iş insanı Selim Kasapoğlu başkan adayı olduğunu duyurdu. Kasapoğlu’nun adaylık açıklamasına DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu da katılarak destek verdi. Kasapoğlu açıklamasında; “Sanayiciler olarak birtakım sorunlarla karşı karşıyayız. Tüm dünyada yaşanan ekonomik kriz, devam eden Rusya – Ukrayna savaşı, resesyon beklentileri, sanayicinin ham maddeye ve finansmana erişim sıkıntısı, artan enerji maliyetleri gibi çok cepheli bir mücadelenin içerisindeyiz.

Böylesine yoğun bir gündemin içerisinde tabii ki de Denizli Sanayi Odası’nın sorumluluğu çok büyük ve bu büyük potansiyeli ortaya koymak için elimizde fırsatlar var. Yapmamız gereken; ortak hedeflerde buluşmak ve somut adımlar atmaktır” diye konuştu.

Denizli Sanayi Odası başkan adayı Selim Kasapoğlu