Katilden Kan Donduran İfade

TAKİP ET

Denizlili Mehmet Sarıtaş'ı İstanbul'da öldüren ve kaçan Erkan G. yakalandı. Sarıtaş'ın ailesi kan donduran ifadeleri ortaya çıkardı.

HABER MERKEZİ

Geçtiğimiz hafta akrabasının yanına çalışmaya giden Mehmet Sarıtaş’ın daha önceden Bozkurt’ta emlakçılık yaptığı öğrenildi. Akrabasının yanına çağırması üzerine işi bırakıp İstanbul’a giden Sarıtaş yönetici olarak işe başladı.

İşe başlamasının 6. Günü ise pompalı tüfekle öldürüldü. Cinayet zanlısı olay yerinden kaçarken, düzenlenen başarılı operasyon ile yakalandı. Yakalanan zanlının sorgusu devam ediyor.

ÖLSÜN DİYE 10 DAKİKA BAŞINDA BEKLEMİŞ
Denizlili Mehmet Sarıtaş’ı öldüren ve aracıyla olay yerinden kaçan zanlı Erkan G. İfadesinde kan donduran detaylar ortaya çıktı. Sarıtaş’ı pompalı tüfekle vurduktan sonra ölmesi için 10 dakika başında beklemiş.

HAL VE HAREKETLERİ HOŞUMA GİTMEDİ
Cinayet zanlısı Erkan G. Polisin neden öldürdün sorusuna ‘Hal ve hareketleri hoşuma gitmedi öldürdüm’ cevabını verdi iddiası şok etkisi yarattı. Erkan G. Mehmet Sarıtaş’ın ölmesi için 10 dakika boyunca başında beklediğide gelen iddialar arasında yer aldı.

AİLESİ CEVAP ARIYOR
Denizli’de düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verilen Mehmet Sarıtaş’ın ailesi büyük üzüntü içerisinde ‘neden’ sorusuna cevap arıyor. Cinayete anlam veremeyen Sarıtaş ailesi, ‘6 gün önce Denizliden, İstanbula gitti. Cinayeti işleyen kişinin nasıl bir ruh hali ile bunu gerçekleştirdiğini anlamadık. Bizim duyumlarımıza göre pompalı tüfekle vurduktan sonra ölmesi için 10 dakika başında beklemiş. 6 günde nasıl bir kin veya nefret olabilir ki böyle bir cinayet işlensin. O iş yerinde artık nasıl bir olay döndü de bunu layık gördü” dedi.

mehmet sarıtaş istanbul denizli