Kayıp Gizem Sağsalim Evine Döndü

TAKİP ET

Denizli'de 5 gündür kayıp olan, ailesi ve polis tarafından her yerde aranan 14 yaşındaki Gizem, sağ salim bulundu. Gizem'in kız arkadaşının evinde olduğu öğrenildi.


Pamukkale’nin İstiklal Mahallesi’ndeki evlerinden geçtiğimiz hafta 12 Haziran günü ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 14 yaşındaki Gizem Kurtulmuş son olarak Ankara Bulvarı üzerinde görülmüştü. 


      


Kızlarının izini süren ailesi, bir arkadaşı üzerinde yoğunlaştı.

Kız arkadaşının yanında olabileceğini düşünen baba önce kendisi konuştu, ancak bir sonuca ulaşamadı. Gizem’in arkadaşı sürekli yanında olmadığını söyledi.

Baba, bu kez Gizem’in arkadaşının telefonunu polise verdi. Önce polise de bilgi vermekten kaçınan arkadaşı, yaklaşık 1.5 saat süren telefon konuşmasının ardından yanında olduğunu söyledi.


      

Polisler ile birlikte evine giden baba, kızı Gizem Kurtulmuş’u aldı. Önce çocuk şubeye götürülen Gizem, sağlık kontrolünden de geçirildikten sonra ailesine teslim edildi.

Genç kızın eve gelmesiyle birlikte ailesi de rahat bir nefes aldı.

Bulunan genç kızın ailesi sosyal medyadan ‘’Tanıdık tanımadık herkese ayrıca Denizli çocuk şube müdürlüğünden Azmi Avcı bey ve ekipteki diğer polis memuru arkadaşlara desteğinden dolayı çok teşekkür ederim kızımız bulunmuştur’’ ifadelerinde bulundu.