KEHİNDE'Yİ MAÇ SONUNDA YIKAN HABER!

TAKİP ET

Denizlispor'a devre arasında Ankaragücü'den transfer olan Lanre Kehinde, Hatayspor maçında attığı golle takımını ve taraftarını sevince boğarken, maç sonunda aldığı haberle adeta yıkıldı. Maç sonrası soyunma odasında uzun bir süredir hasta olan babasının öldüğünü öğrenen genç futbolcu fenalık geçirdi.

Denizlispor’da devre arasında Ankaragücü’den transfer edilen Lanre Kehinde, ikinci kez çıktığı yeşil siyahlı formayla ilk golünü attı. Maçın 63. Dakikasında teknik direktör İldiz’in takıma dahil ettiği Nijeryalı genç futbolcu, 90. Dakikada Aissati’nin muhteşem ortasına aynı muhteşemlikte yaptığı kafa vuruşuyla günün başarılı ismi Hatay kalecisi Akın Alkan’ı mağlup ederek topu kale ile buluşturdu. Yaptığı ilginç sevinci ilede golünü hamile eşine armağan etti.

          


Horoz’a 1 puanı kazandıran  Kehinde maç sonunda acı haberle sarsıldı. Nijeryalı oyuncu Lagos’ta yaşayan babasının hayatını kaybettiğini soyunma odasında öğrendi. Takım arkadaşlarının teselli etmeye çalıştığı Kehinde’nin haberi alınca fenalık geçirdiği öğrenildi.


Yaşanan üzücü olay sonrası Denizlispor Kulübü’nden de başsağlığı mesajı geldi. Kulüpten yazılı olarak yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:” Futbolcumuz Landre Kehinde'nin babasının vefat ettiğini Hatayspor maçı sonrasında büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.Futbolcumuz Lanre Kehinde'nin acısını en içten duygularımızla paylaşıyor, başta Lanre Kehinde olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.”