Kepenek İlk İcraatını Açıkladı

TAKİP ET

YSK kararı ile bugün Honaz'da seçimler yenilendi. Seçimin galibi yine Kepenek oldu. Sonuçların belli olmasının ardından ilk açıklamasını yapan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek,"Kazandığımız seçimi elimizden aldılar ama yeniden kazandık. İlk icraatımız T.C. ibaresini Honaz Belediyesi'nin başına getirmek olacak." sözleriyle açıkladı.


Kesin olmayan sonuçlara göre seçimi önde götüren Millet İttifakı’nın CHPli Adayı Yüksel Kepenek’in kullandığı seçim ofisinin önünde kutlamalar başladı. 




Kutlamalar sırasında kürsüye çıkan Yüksel Kepenek kazanmalarına destek olan herkese ve tüm Honazlılara teşekkür etti.


                         


Yüksel Kepenek, “Asıl kahramanlar sizlersiniz. Biz inandık, sevgiyle, saygıyla, bilimle yola çıktık. Siz bana burada bu konuşmayı yapma fırsatını verdiniz, sizlere çok teşekkür ederim. Müthiş zorlukla yaşadık ama elimizden hukuksuzlukla alınan bu seçimi, haklılıkla kazandık. Bu hakkı bize millet verdi. Bunu hak etmiştik. Mutluluğu 2 ay geç yaşadık ama çok mutluyuz. Allah bize bu mutluluğu yaşattı. Bu mutluluğu halkıma, oğluma, aileme ve eşime armağan ediyorum. Biz doğru işler yaparsak, doğru şeyler söylersek başarabiliriz dedik ve başardık”


                              


Konuşmasında göreve başlayacağı ilk gün ne yapacağını da açıklayan Kepenek, “Honaz Belediyesi’nin başına T.C.’yi getireceğim” dedi.


                 


Kepenek, “Az önce aldığımız habere göre 8 şehidimiz var” dedi, kutlamaların bitirilmesini istedi. Coşkulu kalabalık, Atatürk ve tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruyu ve akabinde söylenen İstiklal Marşı ile noktalandı.