KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER GÖRÜŞMESİ SONUÇLANDI

TAKİP ET

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Lideri Akşener görüşmesinden nihayet sonuçlandı. CHP ve İYİ Parti arasında devam eden ittifak görüşmelerinden anlaşma çıktı. İYİ Parti İstanbul, Ankara, İzmir' de CHP'yi desteklerken, merakla beklenen Denizli'de CHP İYİ Parti adayını destekleyecek.

CHP ve İYİ Parti arasında devam eden ittifak görüşmelerinden anlaşma çıktı.  Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Antalya, Hatay,Samsun ve Ordu illerinde hangi partinin adayının destekleneceği de netleşti. İYİ Parti, CHP'nin elindeki belediyelerde aday çıkarmayacak. Manisa ve Balıkesir de ise adaylar liderler zirvesine bırakıldı. 

           

DENİZLİ İYİ PARTİ’NİN OLDU

Mart ayının sonunda yapılacak seçim öncesinde en çok merak edilen CHP ve İyi Parti arasındaki ittifak görüşmelerinin nasıl sonuçlanacağıydı. Bir başka merak edilen ise Denizli’de hangi parti adayının destekleneceği konusuydu. Beklenen cevap akşam alındı. Saat 20’de  Ankara’da bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in görüşmesinden Denizli ile ilgili beklenen karar çıktı. CHP, Denizli’de Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarmayacak. Onun yerine İyi Parti’yi destekleyecek.