Kızılcabölükspor'da Görgeç gitti Yalçın geldi

TAKİP ET

TFF 3.Lig 1.grupta mücadele eden Kızılcabölükspor'da Teknik Sorumlu Serkan Görgeç görevinden ayrılırken, geçen sezon görev yapan Ali Yalçın göreve getirildi.

Sezon başından bu yana istikrarı yakalayamayan ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kızılcabölükspor’da şok gelişme.

Yeni Asır Gazetesi’nden Sebahattin Alp’in haberine göre Karaköprü Belediyespor ile 1-1 berabere kalan sarı kırmızılılarda teknik sorumlu Serkan Görgeç istifa etti.

Görgeç’in istifasını kabul eden Kızılcabölükspor yönetimi teknik sorumlu olarak takımı geçen sezon play off’a taşıyan ancak play off’un ilk maçı olan ve 3-1 kaybedilen Esenler Erokspor maçı sonrası görevine son verilen Ali Yalçın’ı göreve getirdi.

Teknik Sorumlu Serkan Görgeç, “ Karaköprü Belediyespor karşısında takım olarak yorgun gözüktük. Mücadelemiz 3 puanı getirmeye yetmedi. Futbolcularımızın başı daha fazla öne eğilmesin diye istifa etmeyi uygun gördüm. Kızılcabölükspor bizim takımımız. Zarar gelsin istemem. Bazen kan değişikliği iyi gelir. İstifamı Başkan Osman Duran’a sundum. Gece, karşılıklı konuşup dostça ayrıldık. Her iki taraf için hayırlı olsun” dedi.

Sezon başı 19 Haziran’da Kızılcabölükspor ile anlaşan Serkan Görgeç, 23 maçta 5 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. 31 gol atarken, kalesinde 32 gol gördü. 23 puanla 13.sırada yeraldı.
Göreve getirilen Ali Yalçın’ın ekibinde antrenör olarak Tuncer Gökçe, kaleci antrenörü olarak Mustafa Kocakaya görev yapacak.
 

kızılcabölükspor’da görgeç gitti yalçın geldi denizli denizlimuhabir