Kulislerde Denizli'de listede olması beklenen isimler kimler?

TAKİP ET

CHP ve İYİ Parti'de millletvekili aday listelerinin bu akşam belli olması bekleniyor. İki partide kulislerle öne çıkan isimler de ortaya çıkmaya başladı. CHP ve İYİ Parti'de Denizli listeleri için kulislerde konuşulan isimler haberimizde!

9 Nisan’da teslim edilecek olan milletvekili aday listesi için Millet İttifakı’nda liste heyecanı yaşanıyor. CHP ve İYİ Parti’nin bu akşam listelere son noktayı koyması bekleniyor.

 

CHP PARTİ MERKEZİ TOPLANDI

 

CHP’de parti meclisinin dün  akşam toplanacağı ve listeleri oylayarak belirleyeceği öğrenildi. 19.00’da planlanan toplantının 20.30’a ertelendiği belirtildi. CHP Genel Merkezi’nde CHP listelerinden seçime girme kararı alan DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet partisi ve Demokrat Parti ile son gelişmelerin gerçekleştirilmesinin ardından hangi illerde kaçıncı sırada bu partilere ait vekil adayların yer alacağının konuşulduğu öğrenildi. Nihai karar CHP Parti meclisi’nde karara bağlanacak.

 

CHP DENİZLİ LİSTESİNDE YER ALABİLECEĞİ DÜŞÜNÜLEN İSİMLER

 

CHP’nin bu akşam gerçekleştireceği parti meclisi öncesi CHP Denizli’de listede yer alması beklenen isimler de kulislere yansımaya başladı. Alınan bilgilere göre CHP’nin Denizli Milletvekili adaylığı için konuşulan isimler şu şekilde:

Ali Asker Kantürk, Mustafa Çallıca, Gülin Çoşkun, Hasan Kazdağlı, Mehmet Ali Orpak, Mehmet Efe, Gülizar Biçer Karaca, Servet Diker, İlhan Özcan ve Adil Demir.

 

İYİ PARTİ DENİZLİ LİSTESİNDE OLMASI KONUŞULAN İSİMLER

 

İYİ Parti Denizli’de de listede yer alması beklenen isimler kulislerde konuşulmaya devam ediyor. İYİ Parti’nin Denizli’de yer vereceği 7 isimle ilgili gelen kulis haberlerine göre liste için şu isimler gündeme geliyor:

Kamil Uçarcı, Mehmet Ali Uzakgider, Mustafa Kemal Çokakoğlu, Raziye Akışık, Yasin Öztürk, İbrahim Şenel, Şebnem Babalım Yağcı, Meral Kocaman, Gülnur Candan Oymak, Mustafa Kemal Çokakoğlu, Nebi Çubukçu

 

CHP adayları İYİ parti aday listesi milletvekili kulis