Kulüp Yönetiminden çok önemli uyarı!

TAKİP ET

Denizlispor yönetimi, biletlerinin tamamının satılmasından dolayı taraftara teşekkür etti. Maçın bitiminden itibaren 15 dakika içerisinde yeşil saha içerisine girilmemesi uyarısında bulundu.

 
Abalı Denizlispor Kulübü yönetiminin bugünkü Karabükspor maçıyla ilgili olarak yaptığı önemli açıklama şöyle: “Bugün oynayacak olduğumuz Kardemir Karabükspor maçına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle tüm Denizli halkına teşekkürlerimizi borç biliriz.
 
Bilindiği üzere; kendi tribünlerimize ait biletlerin bitmesinin ardından Misafir Tribün biletleri de taraftarlarımız için satışa sunulmuştur ve tükenmiştir. Öncelikle bu konuda bizlere izin vererek, stadımızda boş bir alan kalmamasına olanak sağlayan Kardemir Karabükspor Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyoruz.
 
Yoğun ilgi nedeni ile önceki karşılaşmalarda Protokol Tribünü’ne giriş yapan çok değerli misafirlerimizin anlayışına sığınarak Protokol Tribünü’müzde yeniden düzenleme yapıldığını belirtmek isteriz. Önceki karşılaşmalarda Protokol Tribünü’ne giriş yapan misafirlerimiz bu maçta kendilerine ayrılan bölümlerde müsabakayı izleyecektir.”
 
Bu konuda misafirlerimizin anlayışına sığınıyor, bu maçta tek düşüncenin her şeyden önce şampiyonluk olduğunun düşünülmesi gerektiğini ifade etmek isteriz.
 
Kulübümüzün ve siz değerli taraftarlarımızın, 6222 sayılı kanun nedeniyle cezalar almaması için maç sona ermesinden itibaren 15 dakika boyunca yeşil zemine girilmemesi önemle rica olunur.

 
Abalı Denizlispor Yönetim Kurulu