KUPALARI BAŞKAN YARDIMCISI ATİLLA TESLİM ALDI

TAKİP ET

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, çöpe atıldıktan sonra bir vatandaş tarafından bulunan ve saksı yapılıp içerisinde fesleğen yetiştirilen bir bayram ziyareti sırasında da Akkonakspor'un Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Karaca tarafından bulunan kupalar Denizlispor Kulübü Müzesi'ne teslim edildi. Akkonakspor yönetimi tarafından teslim edilen kupalar Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla tarafından teslim alındı. Akkonak Spor yönetimi amatör takım forması da hediye ettiler.

Geçtiğimiz hafta sonu olayı ortaya çıkaran Denizli 1. Amatör Ligi ekiplerinden Akkonakspor'un yönetim kurulu üyesi Hakan Karaca oldu. Bayram ziyareti için akrabası olan Hüseyin Yılmaz'ın evine gitti. Ziyarette yayla evinin duvarında çeşitli kupalar olduğunu gören Karaca, içerisinde fesleğen olan kupaları incelediğinde büyük bir şok yaşadı.

                    

Karaca kupaların 10’a yakınının Denizlispor’a ait olduğunu gördü. Yılmaz’ın kupaları yaklaşık 2 hafta önce Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir işletme çalışanının attığı çöpten aldığı öğrenildi.

                    

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, çöpe atıldıktan sonra tesadüf eseri ortaya çıkarılan kupa olayının Denizlispor ve ülke futbolu adına büyük bir ayıp olduğunun altını çizmiş, kupaların manevi değerlerinin kendileri için hiçbir şeyle ölçülemeyeceğini kaydetmişti.

                 

Üzücü olay sonrası bugün Akkonakspor yönetimi Denizlispor Kulübüne gelerek ellerindeki kupaları Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla’ya teslim etti. Teslim sırasında konuşan Atilla, “Keşke bu hiç yaşanmasaydı ama Denizlispor adına, ülke futbolu adına gerçekten çok büyük bir ayıp öyle nitelendiriyoruz. Kupaların 70 ve 82 yılları arasında elde edilen kupalarımız olduğunu teyit ettik. Şu anda ilgili arkadaşlardan 10 kupayı teslim aldık. Kendilerine teşekkür ederiz. Gerekli bakım ve temizlik işlemlerini yapacağız, layık olduğu yere de koyacağız. Bizim için bunların manevi değeri çok yüksek, hiçbir değerle bu ölçülemez. Biz eski vefasızlar gibi, bu cümlem biraz ağır olabilir ama biz o vefasızlığı göstermeyeceğiz. Konuyu iyice araştırıp gerekirse yargıya da taşıyacağız” dedi.

                    

Akkonakspor yöneticileri kupaları teslim sırasında Akkonakspor takım formasını da Başkan Yardımcısı Atilla’ya hediye etti.