LAODİKYA FOTOĞRAF TOPLULUĞU (LAFOT) 10. SERGİSİNİ AÇTI

TAKİP ET

Laodikya Fotoğraf Topluluğu (LAFOT) bu yıl 10. Karma Fotoğraf Sergisini Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonunda açtı. İl merkezi ve dışından yoğun izleyici kitlesinin katıldığı serginin konusu KIRSAL'da yaşamı tema olarak almış.

39 Fotoğrafçının 65 eserinin sergilendiği ve “Vizörümüzden KIRSAL” adı verilen sergi “5 Mart 2020 Perşembe” gününe kadar açık kalacak.

Uzun süredir Denizli il merkezinde faaliyet gösteren Laodikya Fotoğraf Topluluğu (LAFOT) geçen yıllarda Denizli il merkezi ve komşu illerde açtığı sergiler ile adını duyurmuştu. 125 üyesi olan topluluk fotoğraf tabanlı sosyal sorumluluk projeleri hazırlayıp il merkezi ve ilçelerdeki okullarda hayata geçiriyor. Kurslar düzenleyip fotoğraf çekim gezileri düzenliyor.

“Vizörümüzden KIRSAL” Sergisinde; Denizli, Ege bölgesi ve ülkemizin farklı yerlerinden çekilmiş fotoğrafların yanı sıra yurtdışından çekilmiş fotoğraflarde yer alıyor.

Denizlili sanatseverlerin beğeni ve ilgisine sunulan serginin açılışını Büyükşehir Belediye Baaşkanı Osman Zolan yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı yaptığı açılış koşuşmasında ; Fotoğrafın zor, zahmetli ve zaman isteyen bir uğraş olduğunu, bunun için fedakarlık gerektiğini belirtti. Zaman zaman Büyükşehir belediyesinin de Fotoğraf yarışmaları yaptığını belirten Zolan : Lodikya Fotoğraf Topluluğunun 10. Sergisinin Denizli sanat camiasına ve ilimize hayırlı, uğurlu olmasını ve tüm Denizlililerin sergiyi izlemesi gerektiğini belirtti.

Bizler de LAFOT üyeleri olarak Büyükşehir Belesdiye başkanımızın sergimize gösterdiği ilgiden ve açılış için gelmesinden mutlu olduk. Sanata ve sanatçıya verdiği manevi destek nedeniyle teşekkür ediyoruz.

5 Mart 2020 Perşembe gününe kadar açık kalcak sergimizi tüm Denizlililerin görmesini diliyoruz.

laodİkya fotoĞraf topluluĞu (lafot) 10. sergİsİnİ aÇti zeki akakça denizli denizlimuhabir