Liseli Alperenlerden Örnek Davranış

TAKİP ET

Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Orta Öğretim Birimi Denizli'nin farklı noktalarında çocuklara bayram harçlığı dağıttı.

HABER MERKEZİ


Denizli Alperen Ocakları Orta Öğretim Teşkilatı mensubu lise öğrencileri yaptıkları etkinlikle küçük çocukların gönüllerini kazandı. Kendi imkanlarıyla topladıkları paraları küçük çocuklara harçlık olarak veren Alperen Ocakları Orta  Öğretim Teşkilatının bu hareketi toplum tarafındanda büyük beğeni kazandı.



 
Orta öğretim birim başkanı Tolga Selçuk öncülüğünde yapılan etkinlikte genç Alperenler küçük çocukların gönlünü kazandı. Çocuklarla yakından ilgilenen genç Alperenlerin Orta Öğretim Birim Masası Başkanı Tolga Selçuk,” Bayramlar paylaşınca güzel. Bayramlar birlikte yaşayınca güzel.

Küçüklerimizin gönlünü almakla büyüklerimizin dualarıyla güzel. Bayramlar birlik içinde olmakla saygı ve sevgi unsure nice güzel anılar biriktirince güzel. Ülke olarak hatta şehir olarak yaşadığımız zor günlerin çocuklarımızdaki negatif etkisini azaltmak için Alperenler olarak bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirmek istedik. Kendi imkanlarımız ölçüsünde bu etkinliği yaptık emeği geçen tüm Alperen kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bu vesile ile Türk-İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutlar. Mutlu Sağlıklı Huzurlu nice bayramlar dilerim” ifadelerini kullandı.