Liseliler baharı şiirlerle karşıladı

TAKİP ET

Nevruz Bayramı ve Dünya Şiir Günü'nü birlikte gerçekleştiren İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, yetenekleriyle okulun vizyonunu da gözler önüne serdiler.

 İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, baharı şiirlerle karşıladı.
21 Mart Nevruz Bayramı ve Dünya Şiir Günü , “Şairler, Aşkları ve Şiirleri” adlı etkinlikle kutlandı.
Okul Müdürü Asım Gülhan programa okuduğu şiiriyle katıldı. Müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrencilerin okuduğu şiirlerle program gerçekleşti.



Şairler, Aşkları ve Şiirleri etkinliğinde Büyük Ozan Aşık Veysel Şatıroğlu vefatının 49. yılında türküleriyle anıldı.
Siraç Güçlü, “İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” adlı şiirini okudu.



Şiir okunurken, Harita Tapu Kadastro, Matbaa Teknolojileri, Bilişim Teknolojileri, Elektrik Elektronik Teknolojileri, İnşaat Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri bölüm öğrencileri, bölümlerini temsil eden görselleri paylaşırken, bazı öğrenciler de sahne önünde kitap okuyarak okulun vizyonunu yansıttılar.
Etkinlik sonunda, etkinlik anısına okul bahçesine hatıra fidanları dikildi.



Okul Müdürü Asım Gülhan, programı hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sebahat Ergin Kaplan ve programa katılan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Bu etkinliklerle okulumuzun vizyonunu daha etkin kılınacağını ifade ederek, “ Amacımız zanaat sahibi bireyler yetiştirmek olduğu kadar, okuma alışkanlığı olan, şiiri, sanatı kavrayan, işine sanatın inceliklerini de katan bireyler yetiştirmektir.” dedi.
 

İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nevruz