Maçta taraftar, dışarda yardım meleği oldular

TAKİP ET

Denizlispor taraftar gruplarından Grup Kara Ordu (GKO)  Ramazan ayında yine boş durmadı


Grup Kara Ordu, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de sosyal sorumluluk projesi  içinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyim ve çocuklar için tablet  dağıtarak bir çok ailenin yüzünü güldürdü.



Denizlispor’un içerde ve dışarıda yaptığı maçlarda en büyük destekçi taraftar guruplarından biri olan Grup Kara Ordu Ramazan aynı da amacına uygun geçirerek, yardıma muhtaç ailelere el uzatarak paylaşmanın zevkini yaşadılar.



Grup Kara Ordu taraftar gurubu başkanı Murat Akar ve Tanju Bayındır "Bu bizim sosyal sorumluluklarımız içinde olan bir projemiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bu görevi yerine getirdik.
Ramazan ayı başlangıcında 300 aileye gıda kolisi, 50 ihtiyaç sahibi ailenin öğrencilerine tablet ve yetiştirme Yurdunda kalan kardeşlerimizin tamamına bayramlık ayakkkabı, kıyafet desteğinde bulunduk" dediler.

Bu tarz organizasyonlarının her zaman devam edeceğini belirten Grup Kara Ordu başkanları “bundan sonra da şehrimizde ihtiyaç sahibi tüm hemşehrilerimizin yanında olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştular.
 

grup kara ordu denizlispor denizli denizlimuhabir maçta taraftar dışarda yardım meleği oldular