Mahir Altuğ Acıpayam için adaylık başvurusu yaptı

TAKİP ET

Uzun bir süredir Acıpayam İlçesi'nde çeşitli temaslarda bulunan Mali Müşavir Mahir Altuğ, 'kader gayrete aşıktır' derler' diyerek beklenen adımı attı ve Acıpayam Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu ilçe başkanlığına yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde çeşitli kademelerde görev yapan ve son olarak Acıpayam ve Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde meclis üyesi olarak çeşitli hizmetler kazandırılmasında önemli görevler üstlenen Mali Müşavir Mahir Altuğ Acıpayam Belediye Başkan Aday Adaylığı ile ilgili başvurusunu yaptı.

 

Uzun bir süredir Acıpayam İlçesi’nde çeşitli temaslarda bulunan Mali Müşavir Altuğ, ilçe halkının geniş bir kesimine dokunarak onlara bir yandan projelerini anlatıp diğer yandan kendisini daha da yakından tanıtma imkanı bulmuştu.

 

“ALLAH UTANDIRMASIN” DEDİ

 

4,5 yıldır görev yaptığı Acıpayam ve Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde edindiği bilgi birikim ve tecrübeleri ilçe halkına hizmet olarak değerlendirmek istediğini her fırsatta dile getiren Altuğ, başvurusunun ardından paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullandı.

 

"Kader gayrete aşıktır" derler” notu ile başvurusunu kamuoyu ile paylaşan Altuğ, “Gayret bizden, takdir Allah'tan. Acıpayam Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurumu yaptım. Başvuru evraklararını AK Parti İlçe Başkanımız Sayın İsmail Akyol'a teslim ettim. Hepimiz için hayırlı olsun. Allah utandırmasın” dedi.

 

MAHİR ALTUĞ KİMDİR?

 

Siyasi yaşamına Fazilet Partisi Denizli Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevi ile başlayan ve Fazilet Partisi İl Yönetim Kurulu üyeliği ile devam eden ve kuruluşundan bu yana AK Parti’de siyasete devam eden Mali Müşavir Mahir Altuğ, sırsı ile AK Parti Denizli Merkez İlçe Kurucu İlçe Başkanlığı, Denizli İl Yönetim Kurulu üyeliği, İdari ve Mali İşler Sorumlu Denizli İl Başkan Yardımcılığı görevinde de bulundu.

 

2014-2019 yılları arası Merkezefendi Belediye Meclis üyeliği de yapan Altuğ, 2019 yılında yapılan mahalli idareler seçimlerinde Acıpayam Belediye Meclis üyesi seçildi.

 

Aynı zaman da Acıpayam’ı bu süre içinde Denizli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak da temsil eden Altuğ, Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlığı ve Encümen Üyeliği de yaparak tecrübe kazandı. Altuğ, şimdide Acıpayam Belediye Başkan Aday Adaylığı için çalışmalara başladı.

 

1964 Acıpayam doğumlu olan Altuğ, evli ve 4 çocuk babasıdır.  Sivil toplum kuruluşlarında da etkin görevler alan Altuğ, Denizli gıda toptancıları çarşısı toplu işyeri yapı kooperatifi organizasyonunda yeraldı.

 

Müsiad Denizli Şube üyeliği, Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Disiplin Kurulu üyeliği, Denetleme Kuruluğu üyeliği, Türk Kızılay Denizli Şubesi Denetçi üye olarak da görev aldı.

Mahir Altuğ Acıpayam adaylık başvurusu Belediye Başkan adayı