MANİSA MAÇINI DURGUN YÖNETECEK

TAKİP ET

Denizlispor'un ligin 22. Haftasında oynayacağı Manisa Futbol Kulübü maçının hakemi belli oldu. Müsabakada Mardin bölgesi hakemi Yunus Durgun düdük çalacak.

TFF, hafta sonunda oynanacak olan müsabakalarda görev yapacak hakemleri açıkladı. Spor Toto 1. Lig’de 22. Haftada 29 Ocak 2023 Pazar günü saat 19.00’da Denizli Atatürk Stadı’nda Manisa Futbol Kulübü’nü ağırlayacak olan Denizlispor’un bu zorlu maçında Mardin Bölgesinden Yunus Durgun düdük çalacak.

 

Uşak’tan Deniz Turgut ve İzmir’den Sezgin Çınar’ın yardımcı hakemlik yapacağı maçta 4. Hakem ise İstanbul bölgesinden Bayram Başkan olacak. Kemal Çakmak’ın gözlemci olacağı maçta Mete Kızılkaya, Kirami Çelik ve Ersin Özmen ise TFF Temsilcisi olacak.

 

DENİZLİLİ HAKEMLER DE GÖREV ALACAK

 

Süper Lig Yardımcı klasmanında yer alan Denizli Bölgesi hakemi Osman Gökhan Bilir, 28 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak olan Atakaş Hatayspor – Trabzonspor maçında Zorbay Küçük’ün yardımcısı olacak. A Klasman’da Denizli’yi temsil eden Feridun Dalda ise TFF 1. Lig’de 29 Ocak 2023 Pazar günü oynanacak olan Adanaspor – Bodrumspor maçında düdük çalacak.

yunus durgun hakem