MECLİS ÜYELİĞİNİ KABUL ETMEDİ

TAKİP ET

2014 yılında MHP'den Belediye Meclis üyeliğine yedek listeden aday olan ve aradan geçen sürede, MHP'den ayrılıp,  İYİ parti kurucu ilçe başkanlığı görevi yapan Adem Supçin, MHP listesinden girdiği Meclis üyeliğinden de istifa etti.

 2014 yılında MHP Pamukkale Belediye Meclis Üyeliğine 4. Sıra yedek aday olarak yazılan Adem Süpçin, MHP’li asil üyelerin istifaları ile boşalan Meclis üyeliği kendisine tebliğ edildi ancak, Supçin parti değiştirdiği için görevi kabul etmeyip, üyelikten de istifa etti.
2014 yılında MHP’den Meclis üyeliğine seçilen üyelerden Server Munis, Ferhat Aslan ve Nihat Aracı, Osman Tığ partilerinden ve  meclis üyeliğinden istifa etti.


O tarihte MHP 5. Sıra yedekten aday olan  Adem Supçin 5 yıl sonra, istifalardan boşalan  Meclise girdi. Ancak, Supçin de partisinden  istifa edince 6. Yedek sırada yer alan Gülcan Göztok MHP’den Pamukkale Belediye Meclisine girdi.
Önce MHP’den, sonra Meclis üyeliğinden istifa eden Adem Supçin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
 
KAMUOYUNA DUYURUMDUR
2014 Yerel Seçimleri'nde seçilen Pamukkale Belediyesi Meclisi'ne Milliyetçi Hareket Partisi listesinden giren mevcut meclis üyelerinin istifaları sebebiyle 13.02.2019 tarihinde tebliğ edilen belediye evrakına göre mevcut meclise üye olarak katılmış bulunmaktayım.
ANCAK;
İYİ Parti'nin Pamukkale kurucu ilçe başkanlığı görevini yapmış olmam bugün yine İYİ Parti Üyesi olmam, partim ve Millet İttifakı içinde partime bağlı olarak 2019 yerel seçimleri için çalışıyor olmamdan ötürü bu görevi sürdürmeyi siyaseten ve ahlaken doğru bulmadığım için tebliğ edilen meclis üyeliği görevinden il başkanımın da oluru ile önümüzdeki Pazartesi günü istifa edeceğimi bildirir; mevcut meclise bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür eder 2019 yılında şekillenecek yeni meclise başarılar dilerim.