Mehmet Uğur Tatar, İyi Parti'den aday oldu

TAKİP ET

'Denizli'ye Deniz getireceğim'  'ben bu şehri marka şehir yaparım' gibi iddialı projeleri ile daha önce Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı ve bir sonraki seçimlerde milletvekilliğine aday olan Mehmet Uğur Tatar, bu kez doğduğu ilçe Kale'ye İYİ Parti'den başkan adayı oldu

 

Kale’ye deniz getirecek mi?

Tatar, yeniden aday

 

Mehmet Uğur Tatar, Denizli İyi Parti İl binasında Denizli Milletvekili,  TBMM Divan Katip'i  Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk , İl Başkanı Nihan Cihan Özden,  Kale ilce başkanı Ali Coşkunun da katılımlarıyla,  adaylığını duyurdu.

 

Mehmet Uğur Tatar, “Tabae Antik kentinde doğmuş,  Kale İlçemizin öz evladı olarak hedefimiz; Dünya ölçeklerinde bir Kale'dir. Kalemizde tüm hemşehrilerimize eşit ve adil hizmet anlayışı ile çağdaş bir belediye hizmeti sunmak en büyük hedefimizdir. Kale iyi olacak.” Diye konuştu.

 

Tatar’ın daha önceki adaylık süreçleri şöyle:

 

Yerel seçimlerde AK Parti’den Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Tatar, "2004 yılı yerel seçimlerinde bağımsız belediye başkan adayı oldum, kazanamadım. 2011 milletvekili seçimlerinde Has Parti’den birinci sıra milletvekili adayı oldum, meclise gitmek kısmet olmadı. 2014 yerel seçimlerinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldum, aday olmak kısmet olmadı.

 

Şimdi de milletvekili aday adayıyım. Denizli’ ye, vatanımıza, milletimize olan hizmet tutkusu içimde bir volkan gibi kaynarken kenarda durmak bana yakışmazdı. Halka hizmetin Hakk’a hizmet olgusundan yola çıkarak AK Parti’den aday adayı oldum" dedi.

 

Tatar, son yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığı için aday adayı olup, "Denizli sanayi ve ihracat kenti. İhracat ürünlerini limana ulaştırmak maliyetli. Bu nedenle Denizli’ye deniz getirip, liman yaptıracağım" vaadiyle çok konuşulmuştu.

 

Mehmet Uğur Tatar iyi parti Kale Belediye Başkan adayı