Mehmet uz, basın toplantısı yaptı

TAKİP ET

Denizlispor kulüp başkanı Mehmet Uz, bugün basın toplantısı düzenleyerek, kulübün yaptığı çalışmalar konusunda kamuoyunu bilgilendirdi.

Mehmet Uz, yabancı oyuncuların bir kısmı ile transfer konusunda görüşmelerin devam ettiğini, prim borçlarının ödendiğini ancak aylık ödemeler konusunda 2 aylık bir gecikme yaşandığını belirtti ve..destek istedi.

Toplantıda detaylı bilgiler aktaran Uz, şöyle dedi:

“Göreve geldiğimiz günlerde, şeffaf bir yönetim sergileyeceğimizi, çalışmalarımızı sık sık kamuoyu ile paylaşacağımızı ifade etmiştim. Bugüne kadar düzenlediğimiz basın toplantıları ile bunu yapmaya çalıştık. Bugün de kulübümüzdeki son gelişmeleri sizinle paylaşacak, sorularınızı cevaplandıracağım.

Bildiğiniz gibi Ankaragücü maçı sonrasında teknik heyet değişikliğine giderek teknik direktör Fatih Tekke ve ekibiyle yolumuzu ayırdık. Bu kararı aldıktan sonra zaman kaybetmeden yeni teknik direktörümüzle anlaşmak için harekete geçtik. Mesut Bakkal hocamızla irtibata geçerek kendisini takımın başına geçirmek için görüştük.
Her ne kadar Denizli doğumlu olmasa da, hem futbolculuk hem de teknik adam olarak Denizlispor’a büyük hizmetler veren, şampiyonluklar yaşayan ve bir Denizlili olan Mesut hocamız yine vefasını göstererek teklifimizi kabul etti.

Görüşmelerimizde maddi konular neredeyse hiç konuşulmadı. Takımın hedefe ulaşması için neler yapabileceğimizi konuştuk. 40 Yıl önce bu formayla şampiyonluk yaşayan hocamız, inşallah bu sezon sonunda takımımızı yine hedefe ulaştıracaktır. Bu vesile ile sizin huzurunuzda bir kez daha kendisine hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum.

Değerli basın mensupları,
Spor Toto 1.Ligin ikinci yarısında 3 haftalık periyodu geride bıraktık ve bu dönemde 3 puan alabildik. Ligde bulunduğumuz konumdan bir an önce kurtularak üst sıralara tırmanmak için maddi-manevi tüm fedakarlıkları yapıyoruz. Üst üste yaşanılan sakatlıklar, covid 19 vakaları ve maçlarımızdaki bariz hakem hataları puan olarak istediğimiz yerlerde olmamızı engelledi.

 Öncelikle bu sezon ligde kalıp, gelecek sezon yeni hedeflerle yolumuza devam etmek istediğimizi bir kez daha hatırlatıyorum. Mesut Bakkal hocamız ve ekibiyle girdiğimiz yeni dönemde başarılı olacağımızdan şüphem yok. Yeter ki, taraftarlarımız da bu zorlu yolculukta bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bize destek vermeye devam etsinler.

Değerli basın mensupları,
Bir yandan sportif başarı için çalışırken bir yandan da mali sorunları çözmenin gayreti içerisindeyiz. Bundan önceki basın toplantımızda yerli ve yabancı futbolcularla ilgili transfer yasağımızı hatırlatmıştım. Son dönemde yaptığımız yoğun çalışmalar neticesinde, transfer yasağı çerçevesindeki yerli oyuncularla görüşmeler yapılmış ve bu oyuncularla anlaşma sağlanmıştır. Şu anda yabancı futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bu oyuncularla da anlaşma sağlayarak, kulübümüzün geleceğini de olumsuz etkileyecek bu sorunu çözmeye çalışacağız.

Şu anda oyuncularımıza tüm prim alacakları ödenmiştir. Sadece maaşlar konusunda 2 ay gibi bir süre geriden gidiyoruz. Ülkenin bulunduğu ekonomik şartlar da göz önüne alındığında bu sürenin de makul olduğu unutulmamalıdır. Ancak bu ödemeleri de zamanında yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kulüp çalışanlarımızın maaşları da düzenli olarak ödenmektedir.”
 

Mehmet Uz Denizlispor