MEHMETÇİĞİMİZİN ARKASINDAYIZ

TAKİP ET

Mehmetçiğin Suriye'de yaptığı Barış Pınarı harekatına destek olduklarını belirten Şehit, Gazi Birlik Sendikası Denizli Şube Başkanı Turan Tay, 'Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan 'Barış Pınarı' operasyonuna şehit aileleri ve gaziler olarak birlik ve beraberlik içerisinde başarılar dilerim.' Dedi.


HABER MERKEZİ

Şehit Gazi Birlik-Sen Denizli Şube Başkanı Turan Tay, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Sınır güvenliğini sağlamak, enerji koridoru adı altında kurulmak istenen terör koridoruna engel olmak, saldırıları engellemek, terör örgütü PKK/YPG–PYD’nin bölgede kurmaya çalıştığı terör yapılanmasını sona erdirmek, Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak, terörden arınan bölgelere Suriyeli sığınmacıları yerleştirmek, bölgedeki tüm terör örgütlerinin varlığını sona erdirmek için başlatılan " Barış Pınarı" Operasyonunu şehit aileleri ve gaziler olarak canı yürekten destekliyoruz.

Türk milletinin üstün kahramanlıklarla yetiştirdiği evlatları her zaman her yerde büyük başarılara imza atmıştır. Türk Milleti olarak başlatılan Barış Pınarı operasyonu sebebiyle birlik ve beraberlik içerisinde tek yürek olarak silahlı kuvvetlerimize başarılar diler, her zaman olduğu gibi yine Üstün cesaretle muvaffak ve muzaffer olacaklarına inancımız tamdır. Şehit aileleri ve gaziler olarak yüreğimiz ve dualarımızla her zaman kahraman askerlerimizin yanındayız. Rabbim Ordumuzun yar ve yardımcıları olsun. Allah'a emanet olsunlar." Şeklinde konuştu.

mehmetÇİĞİmİzİn arkasindayiz