Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Yılmaz istifa mı etti?

TAKİP ET

Merkezefendi Belediye Meclisi'nde encümen seçimlerinin Cumhur ittifakına kaptırılması sonrası Merkezefendi CHP'de başlayan çatlak büyüdüğü ve  Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Yılmaz'ın  istifa ettiği iddia ediliyor.

Merkezefendi Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta yapılan toplantısında encümen seçimleri Cumhur ittifakına kaptırılmıştı. Bu gelişmenin ardından CHP’de hareketlilik başladı. 11 üyesi bulunan CHP’nin adayının seçimlerde sadece 5 oy alması parti içinde derin bir çatlağın gün yüzüne çıkmasına neden olmuştu.

Merkezefendi CHP’de süren hareketlilik istifaları beraberinde getirdi. Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın seçimden bu yana ekibinde yer alan, seçimden sonra da belediye başkan yardımcılığı görevine getirilen meclis üyesi Necdet Yılmaz’ınbaşkan yardımcılığı görevinden istifa ettiği de gelen iddialar arasında.

İstifanın dün akşam Merkezefendi CHP’deki toplantıdan sonra geldiği belirtilirken, istifa haberi henüz teyit edilemedi.

Toplantıda meclis üyeleri ve Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın görüşlerinin alındığı belirtilirken aynı toplantıda yine meclis üyesi olan ve Merkezefendi Kadın Kooperatifi’nde yönetici olan Aynur Tunç’un da istifa ettiği belirtiliyor.

denizlihaber
 

Necdet Yılmaz Merkezefendi Belediyesi istifa