MERKEZEFENDİ'DE BEKLENEN İSTİFA

TAKİP ET

Merkezefendi Belediyesinde 5 yıldan bu yana Başkan Yardımcısı olan Fatih Coşkun, görevinden istifa etti. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Coşkun'un İyi Parti'den Merkezefendi Belediye Başkan Adayı olması bekleniyor.

31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi olan Fatih Coşkun, yapılan ittifak kapsamında Belediye Başkan Yardımcığı’na getirilmişti.

 

Yazı İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Park Bahçeler, Çevre Koruma Müdürlüğü, Plan-Proje Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden sorumlu olan Coşkun, bugün görevinden istifa etti. İstifasını Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a bildiren Coşkun, makam odasındaki kişisel eşyalarını toplayarak 5 yıllık görevini sonlandırdı.

 

İYİ PARTİ’NİN MERKEZEFENDİ ADAYI OLMASI BEKLENİYOR

 

İstifa haberini sosyal medya hesabından duyuran Coşkun, “Daha iyi bir Merkezefendi daha iyi bir belediyecilik anlayışıyla birlikte 2019 yerel seçimleri sonrası başladığım Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden 06.02.2024 salı günü itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım.

 

Bu süre boyunca birlikte çalıştığım tüm çalışma arkadaşlarıma, değerli mahalle muhtarlarıma ve siz Merkezefendi hemşehrilerime teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Hakkınızı helal edin” dedi. Coşkun’un İyi Parti’den Merkezefendi Belediye Başkan Adayı olması bekleniyor.

 

fatih coşkun iyi parti aday