Merkezefendi de kadınlar pazara iniyor!

TAKİP ET

Merkezefendi Belediyesi ve Denizli Ziraat Odası, kadın üreticinin ürünlerini değerlendirmesi için 'Kadın Üretici Pazarı' protokolü imzaladı.

Protokole göre, il, ilçe ve köylerde bulunan Kadın üreticiler, kendi ürünlerini Merkezefendi Belediyesi’nin açacağı Pazar yerlerinde satışa sunacak.

Kadınların ekonomiye kazandırılması ve kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayacak projenin ilkinin 22 Mart’ta Servergazi mahallesinde uygulamaya geçirileceğini anlatan Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Pazara katılmak isteyen kadınlarımız 13 Mart’a kadar müracaat edebilirler. Pazara kimlerin katılacağı ve yerleri 18 Mart’ta Belediyemizde çekilecek. 



Kadın üretici pazarımızın ilki 22 Mart Pazar günü açılacak. Bu Pazar; Pazar günleri Servergazi’de kurulacak. Her tür tarım, el işi ve kadınlarımızın kendileri yaptıkları gıda maddeleri burada satışa sunulacak. “ dedi.

Denizli Ziraat Odası başkanı Hamdi Gemici de, “insana ve tarıma yatırım yapan asla kaybetmez. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Biz ilçe ziraat odalarımızla temasa geçtik, bu pazarlarda satış yapmak isteyen kadınlarımız gelip belediyeye müracaat edecekler. Pazar’ın ilki Servergazi’ de açılacak. Daha sonra bu Pazar yayılacak. Denizli’mize hayırlı olsun” dedi.  Haber merkezi

merkezefendi de kadınlar pazara iniyor! kadın üretici pazarı denizli denizlimuhabir denizli haberleri merkezefendi belediye