MERKEZİ SİSTEMLE, İLÇEDEN HELALLİK İSTEDİ

TAKİP ET

Pandemi döneminde telsizi eline alarak halkı uyaran Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, görev süresinin dolmasına sayılı günler kala Kuyucak Mahallesi'ne gitti. Mahalledeki merkezi hoparlör sisteminden halka hitap eden Başkan Şevkan, vatandaşlardan helallik istedi.

2019’da başlayan Kovid19 pandemisi döneminde ‘Doktor’ kimliğini ön plana çıkaran Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, belediyenin merkezi hoparlör sisteminden halka seslenmişti. İlçede korona virüs vakaları ve virüsle mücadeleye dikkat çeken Başkan Şevkan, kritik uyarılarda bulunmuştu. Başkan Şevkan’ın bu uygulaması ülke çapında geniş yankı bulmuş ve takdir toplamıştı.

 

GÖREV BIRAKMASINA 19 GÜN KALDI

 

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçiminde partisi tarafından yeniden aday gösterilmeyen Başkan Şevkan’ın görev süresinin dolmasına 19 gün kaldı. Mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Şevkan, halkla helalleşmeye başladı. Son olarak Kuyucak Mahallesi’ne giden Başkan Şevkan, vatandaşlarla bir araya geldi.

 

MERKEZİ HOPARLÖR SİSTEMİNDEN HALKA HİTAP ETTİ

 

Ardından mahallenin merkezi hoparlör sisteminden halka hitap eden Başkan Şevkan, “Sizler birere kardeş, bir büyük olarak her biriniz bizim gönlümüzdesiniz. Ne zaman Kuyucak’a gelsem, hep mutlu olarak dündüm. Benim burada hakkım var mıdır, yok mudur bilemem. Çok küçük de olsa hakkım helaldir. Sizlerin benim üzerimde son derece büyük haklarınız var. Gelince kucaklamalarınız, bizleri muhabbetle karşılamanız, o güler yüzlerinizin her biri büyük haktır. Lütfen haklarınızı bizlere helal edin” dedi.

 

MAHALLELİDEN HELALLİK İSTEDİ

 

Başkan Şev kan, “Belediye Başkanlığım sırasında ve hekimlik sırasında tanıdığım sizleri unutmam mümkün değildir. Sizleri son derece muhabbetle kucaklıyor ve sizleri sevdiğimi belirtmek istiyorum. Hepiniz Allah’a emanet olun. Hakkınızı helal edin. Hoşça kalın” ifadelerini kullandı.

 

Hulusi Şevkan merkezi sistem mikrofon