MHP'DE 4 İLÇE KESİNLEŞTİ

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Belediye Başkan aday adayını belirlemek için başlattığı talep toplama işlemi 4 ilçe dışında devam ediyor.

Hatırlanacağı gibi, MHP il Başkanı Cafer Birtürk, geçtiğimiz Cumartesi günü Aday adayı listelerini MHP Genel Merkezine götürerek teslim etmişti.

4 İLÇENİN ADAYI KESİNLEŞTİ

MHP’nin ilk Belediye Başkan adayı açıklaması Buldan İlçesinde Mustafa Şevik ile gelmişti.  Daha sonra, aday tanıtım toplantısı ile, Çal MHP Belediye Başkanı ve seçimlerdeki aday olarak Fethi Akcan ve Serinhisar MHP Belediye Başkan adayı Halil Öztürk’ün kesin adaylıkları açıklanmıştı. Geçtiğimiz dönem çok az farkla Bozkurt Belediye Başkanlığını kaybeden Hamdi Cin MHP de kesin adaylar arasında.

MERKEZEFENDİ DE SAYI 3 OLDU

Milliyetçi Hareket Partisinin Merkezefendi Belediye Başkan aday adayı olarak Avukat Yurdahan Özhan ilk açıklanan isim olmuştu. Yurdahan Özhan’ın ardından MHP Millervekili adayı Mehmet Uz ve MHP Merkez ilçe Başkanı Fırat Dağdeviren de aday adaylıklarını açıkladılar.

Aday enflasyonunun yaşandığı MHP’de önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde kıyasıya bir mücadele yaşanacak gibi duruyor.  MHP Genel Merkez seçimlerde birbirinden değerli aday adayları arasından isim seçmekte zorlanacak.

PAMUKKALE DE 2 ADAY ADAYI VAR

Pamukkale ilçesinde ise şu ana kadar aday adaylığı konusunda  Hasan OKUR ile birlikte Metin Karakurt ismi ön plana çıkıyor. Başka adayın çıkmaması nedeniyle Hasan Okur ve Metin Karakurt projelerini vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyorlar.