MHP'DEN CUMHURİYET BAYRAMI PİLAV İKRAMI

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümü nedeniyle vatandaşlara pilav ikramında bulundu.

Delikliçınar Yeni Camii önünde gerçekleşen pilav ikramına, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Emre Erdoğan, Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak, TÜRKAV  Şube Başkanı Murat Aydınlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Alptuğ Burak Karatepe etkinliğe katılan ve emeği geçenlere teşekkür etti. Karatepe, “29 Ekim bizim için çok büyük anlam ifade ediyor.Cumhuriyetimizin 100. Yılına girdiğimiz bu mukaddes günde, nice 100 yıllara daha birlikteşan ve şeref ile ulaşmayı yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

 

 

Buvesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmaküzere, Anadolu’yu Türk’e yurt yapmak için şehit düşen tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnetve saygıyla anıyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılını ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı onur, gurur ve övünç ile kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu vesileyle Aziz Türk Milletinin, nice 100 yıllara diyerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi. MESUT GÜLER

MHP pilav hayrı