MHP KONGREYE GİDİYOR

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi bu hafta sonunda 13. Olağan kongresini Eski Karakurt yolu üzerindeki Lara Düğün salonunda yapılacak. 12.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılacak olan kongreye, geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberdeki gibi delege olmayanların alınmayacağı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde “MHP il başkan adaylarını da ilgilendiren bir haber yapmış, Delege olmayanların pandemi sebebiyle kongre salonuna alınmayacağını” dile getirmiştir.

MHP İl başkanlığı, kongre süreci konusunda yaptığı açıklamada, “bizim haberimizde dediğimiz gibi” kongre salonuna delege ve seçim kurulu üyeleri haricinde kimsenin alınmayacağı açıklandı.

Eski Karakurt yolu üzerindeki Lara Düğün Salonunda 18 Ekim 2020 Pazar günü saat 12.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılacağı belirtilen 13. Olağan kongre konusunda önceki gün sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, “Kıyemtle delegelerimiz, Bu Pazar günü 18 Ekim 2020 tarihinde saat 12.00 ile 17.00 saatleri arasında il kongremiz yapılacak.

Korona virüs hastalığı sebebi dolayısıyla Delege ve Seçim kurulu üyesi arkadaşların haricinde kimse salona alınmayacaktır. Saygılarımızla. Kongre adresi Eski Karakurt Yolu Üzeri Lara Düğün Salonu” açıklaması yapıldı.
Konu hakkında daha önce yaptığımız haberimizde konuya değinmiş, “MHP kongresinde delege olmaylanların salona alınmayacağını, İl başkanı tarafından başkan adaylarının telefonla aranarak olayın anlatılacağını belirtmiştik.
 

mhp kongreye gi̇di̇yor denizli muhabir muhabir denizli denizlimuhabir