MHP'li Eskin Başkan Yardımcısı Oldu

TAKİP ET

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Partili meclis üyelerinden sonra yardımcısı olarak görev yapacak 3 ismi daha belirledi. Örki, yardımcılarından birini MHP'li meclis üyeleri arasından belirledi. Örki'nin başkan yardımcılarından biri MHP'li Ramazan Eskin oldu.


Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kendi kadrosunu oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. İlk aşamada 5 başkan yardımcısını belirledi. Daha önce AK Parti Meclis üyeleri Ayhan Soyfidan ve Gamze Sevgi’yi başkan yardımcılığına getiren Örki, bugün de MHP’li Ramazan Eskin ile Hüseyin Çolakoğlu ve Mehmet Keskin’in isimlerini açıkladı.

         

Ardından Başkan Yardımcılığı görevine getirdiği AK Partili Mecli Üyeleri Ayhan Soydan ve Gamze Sevgi’nin ardından başkan yardımcılığına getirilecek isimler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

         


Genç ve dinamik bir ekip oluşturmaya özen gösterdiklerini belirten Örki, “Pamukkale çok yönlü ve farklı alanlarda geniş yelpazeye sahip bir ilçe. Bu nedenle meclis üyelerimizin belirlenmesinden itibaren başlayan süreçte tarımın, kültürün, hayvancılığın, turizmin ve eğitimin merkezi olan Pamukkale’mizde genç ve dinamik bir ekip oluşturmak için çok gayret ettik. Başkan yardımcılarımızı da belirlerken aynı özen ve titizliği göstererek alanında uzman, genç ve tecrübeli isimleri görevlendirdik. Yaş ortalamasının 43 olduğu başkan yardımcılarımız ile birlikte yorulmadan, sıkılmadan Pamukkale’ye gece gündüz ayrımı olmaksızın hizmet edeceğiz. 61 mahallemizde yaşayan her bir vatandaşımıza hizmet götürmek için var gücümüzle çalışacak, onların talep ve sorunlarına güçlü kadrolarımızla kulak vereceğiz” diye konuştu.