"MHP'LİLER, BÖLÜCÜ PARTİYE OY VERMEZ!"

TAKİP ET

MHP Milletvekili adayı Ferudun Ünal, FETÖ'nün ipine sarılıp parti kuranların 24 Haziran'da hayal kırıklığına uğrayacağını söyledi.

Bölücülerle ittifak halinde olan halkın nazarında kaybetmeye mahkum olduğunu dile getiren Ferudun Ünal, “15 Temmuz’da ülkemizi bölmeye çalışan yüzlerce insanımızı şehit eden, binlercesini de yaralayacak kadar alçak olan bölücülerle bir olanlar, bugün hala bir başka bölücü parti ile   ülkeyi ele geçirmenin hesabını yapıyor.

Türkiye Cumhuriyeti çakma ülkücülere 24 Haziran’da prim vermeyecektir. Hiçbir Türk insanı HDP ile dirsek temas halinde olan bir partiye vatansever  olarak oy vermez.” dedi.

Ülkücüler olarak Devlet Bahçeli’nin etrafında kenetlendiklerini, birlik ve beraberlik ruhuyla hain planlara geçit vermediklerini vurgulayan Ferudun Ünal, “Birileri de gitti ipini kimin tuttuğunu herkesin bildiği partilerini kurdular. Buradan o İP’sizlere ve ardına taktıklarına sesleniyorum. FETÖ alçağına umut olanın Türk milletinin gönlünde yeri yoktur. Sizlerin bir ucunu tuttuğunuz ipin diğer ucunun ihanete yansıdığının, FETÖ’ye can suyu vermeye amaçladığının bu millet farkındadır” diye konuştu.