MHP ROZETİ TAKAN BAŞKANDAN DAVET

TAKİP ET

MHP İlçe Başkanlığına getirilen Buldan eski Belediye Başkanı Mustafa Şevik, "MHP'nin kapısının herkese açık olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Buldan İlçe Başkanı gündemi değerlendirdiği basın toplantısında, son günlerde yeniden MHP’ye dönen eski Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in üye olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek “Daha önce MHP’de görev alan Belediye Başkanımız, arkadaşımız Mustafa Şevik yeniden yuvaya dönerek üyemiz olmuştur. Şu anda adaylık için çok erken. Yetkili organlarımızda yapacağımız değerlendirmeler ve halkımızın görüşleri doğrultusunda hareket edeceğiz.

Önümüzde bir yıl gibi bir zaman var. Ancak yapacağımız istişarelerle başkan adayımızı ve meclis üyelerimizi belirleyeceğiz. Daha önce partimizden istifa eden pek çok arkadaşımız yuvaya döndüler. Belediye seçimlerini mutlaka kazanarak yeniden üç hilalli bayrağımızı dikeceğiz.

MHP’ nin eski gücünü tekrar kazandırarak seçimlerden zaferler kazanacağız. Biz her zaman vatanımızı, milletimizi her şeyin üstünde tuttuk. Önce ülkem ve milletim sonra partim gelir diyebilen bir görüşün temsilcileriyiz. Bugün Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli yıllar önce teröristle müzakere değil ancak mücadele olur görüşünü belirtmişti.

Bugün bu görüşün ne kadar isabetli olduğu meydana çıkmıştır.  Bozkurt işareti yaptığımızda faşist, kızıl elma dediğimizde kafatasçı, Turan dediğimizde ırkçı diyorlardı. Allah’a şükür ne ırkçıyız, nede faşist.

Bütün Türkiye’ye kızıl elmayı da, bozkurt işareti yapmayı da biz öğrettik. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da artık bozkurt işareti yapmaya başladılar. Türkiye genelinde Genel Başkanımızın yapmış olduğu siyasetle bu ülkenin kurtarıcısı olduğu, halkımızın en az yüzde altmış beşinin sempatisini kazandığını görüyoruz. Biz sadece bugün için değil gelecek nesiller için siyaset yapıyoruz.

Allah korusun bölünmüş bir vatan da iktidar olsan ne olur olmasan ne olur. MHP bu ülkenin sigortasıdır. Dün hangi çizgideysek bugün aynı çizgideyiz. Ben ülkesini vatanını milletini seven tüm vatandaşlarımızı Milliyetçi Hareket Partisinde siyaset yapmaya davet ediyorum” dedi.