MHP, Ülkü Ocaklarının Devir Teslimine Katılmadı!

TAKİP ET

Denizli Ülkü Ocakları'nda dün yaşanan bayrak töreninde Yaşar Hisarlıoğlu görevi Murat Aydınlı'ya devretti. Dikkatleri ise Milliyetçi Hareket Partisi'nden MYK Üyesi Gülay Özcan haricinde katılım olmaması çekti.

20 Ekim Pazar günü Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanlığı binasında gerçekleşen devir teslim töreninde 2 yıla yakın süredir başarılı bir şekilde görev yapan Yaşar Hisarlıoğlu görevini Murat Aydınlı'ya devretti. Devir teslim törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Av. Gülay Özcan, Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Rayif Kurşunoğlu, Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Emre Erdoğan, TÜRKAV Başkanı Ahmet Aykol, Turan  Yolu Derneği Başkanı Mehmet Salih İrdem ve çok sayıda Ülkücü katıldı.   

Ancak Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş katılmadı. MHP'den katılımın olmaması dikkatleri üzerine çekti.

OCAK'TA DEVİR-TESLİM VAR! PARTİLİLER BAŞKA ETKİNLİKTE

Ülkü ocaklarında yaşanan değişiklikte yüzlerce ülkücü salona sığmazken, gözler MHPli temsilcileri aradı. MYK üyesi Gülay Özcan haricinde katılımın olmaması dikkatleri çekti. Bu sırada Partili kurmaylar Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin temel atma törenindeydi. Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka mahalleleri ile Deliktaş Mahallesi'nde gerçekleştirilecek olan alt yapıların temel atma törenine katıldılar. 

TEBRİK MESAJI YOK

Ülkü Ocakları'nda yapılan devir teslim törenin ardından sosyal medya üzerinden birçok tebrik mesajı alan yeni başkan Murat Aydınlı'ya ise parti tarafından her hangi bir tebrik mesajı yayınlanmadı. İl Başkanı ve İlçe Başkanları Büyükşehir Belediyesi'nin töreni hakkında tebrik içeren paylaşımlar yaparken, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Aydınlı hakkında tebrik mesajı yayınlamayarak dikkatleri üzerine topladı.



mhp ülkü ocakları denizli yaşar hisarlıoğlu mehmet altıntaş mehmet ali yılmaz yaşar hisarlıoğlumurat aydınlı