MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KARAHAN," BARAJ SORUNUMUZ YOK MESLİSE GİDECEĞİZ"

TAKİP ET

28.Dönem Milletvekilliği seçimlerine Büyük Birlik Partisi'nden aday adayı olan Ramazan Karahan,'Biz inanıyoruz, kendimizden eminiz. Bu seçimler Büyük Birliğin seçimleri olacak' dedi.

28.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde partilerde seçim çalışmaları sürerken, en hareketli dakikaların yaşandığı partilerden birisi olan Büyük Birlik Partisi oldu, seçimlere kendi ad ve amblemi ile Cumhur İttifakı içerisinde katılacak olan Büyük Birlik Partisi’nde daha önce aday adaylığını açıklayan İş İnsanı Ramazan Karahan,” Bu seçimler Büyük Birlik hareketinin şahlanışı olacak, destan yazacağız. Kapı kapı dolaşıp, samimiyeti, güveni ve içtenliği insanlara aktaracağız, bizler Anadolunun ta kendisiyiz. Bizler biriz, aynı kilimin desenleriyiz. Artık bu seçimlerde Anadolunun öz evlatları olan Büyük Birlik harekatı, şahlanışı yaşayacak destan yazacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın”dedi.

 

BARAJ DERDİMİZ YOK!

 

Geçmişte insanların baraja takıldığımız gerekçesi ile oy vermediğini fakat bu seçimlerde baraj sorunun da ortadan kalktığını belirten Büyük Birlik Partisi Milletvekilli Aday adayı Ramazan Karahan,” Geçmişten günümüze baraj sebebiyle bir kitlenin oyunu alamamalarının ardından, bu oyların artık hepsini talep ediyoruz. Vatandaşlarımız bilmelidir ki Büyük Birlik Partisi halkın tam kendisidir. Bu sebeple 14 Mayıs seçimlerinde baraj engeli olmadan kendi amblem ve adımızla seçimlere gidiyoruz. Başaracağımızdan hiç şüphemiz yok. Denizli teşkilatı olarak hedeflediğimiz 2 milletvekili sayısını çok rahat ulaşacağız” dedi.

 

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI KARAHAN,” TARIM ALANINDA ÇİFTÇİMİZ İLE ANKARA’NIN ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIZ”

 

Çalışmalarında çiftçilere de büyük bir destek olacaklarının sözünü veren Büyük Birlik Partisi Denizli Milletvekili Aday Adayı Ramazan Karahan,” Çiftçilerimiz, ülkemizin en büyük kalkınma yönüdür. Bizler de yönümüzü tarıma ve çiftçilerimize çevireceğiz. Çiftçilerimizin her konuda ki düşüncelerini Ankara’ya meclise getirerek, çiftçilerimiz ile Ankara arasında köprü görevi göreceğiz. Güçlü ülke Türkiye’de olmazsa olmazı üreten bir toplum kazanmak şuuru elzemdir. Bu hususta daima çiftçimizin yanında olacağız. Gereken desteği sunacağız”dedi.