MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

TAKİP ET

Yaklaşık 11 yıl Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan Mahmut Oğuz, yaş haddinden dolayı emekliye ayrılıyor. Cuma günü veda edecek olan Mahmut Oğuz'un yerine ismi geçen iki müdür adayından İŞKUR müdürü Fatih Işık'ın isminin ön plana çıktığı belirtiliyor. Müdürlük için kulis yapan ise 22 kişi bulunuyor.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bir devir kapanıyor. Denizli Belediyesi’ndeki etkin çalışmaları ile gündeme gelen ve sonrasında Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Mahmut Oğuz, yaş haddinden dolayı emekliye ayrılıyor. Bu Cuma (yarın)  görevinden veda ederek ayrılacak olan Mahmut Oğuz’un bıraktığı makam için ise 22 eğitimcinin ismi geçiyor.

 
Ankara ile Denizli arasında mekik dokuyan, siyasiler ile müdürlük için kapalı kapılar ardında pazarlıklar ve ricalar yapan, aracı koyan 22 ismin beklemeye girdiği şu günlerde, Ak Parti Denizli milletvekilleri ve il Başkanlığı tarafından iki isim üzerinde özellikle durulduğu, bu isimlerden birisi olan İŞKUR müdürü Fatih Işık’ın ise Ak Parti Gurub başkanı Cahit Özkan tarafından istendiği ve genel merkeze kabul ettirdiği belirtiliyor.


Şu günlerde izin alarak görevi beklediği ve Pazartesi günü makamına oturacağı ileri sürülen , Çivrilli olduğu belirtilen Fatih Işık’ın Fen Edebiyat Fakültesi mezunu olduğu,  İŞKUR öncesinde özel bir okulda öğretmenlik yaptığı ve çok kısa bir zamanda  hızlı bir yükselme grafiği gösterdiği belirtiliyor.Ve kendisinin favori olduğu, neredeyse müdürlüğünün kesinleştiği milli eğitim ile siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı.


Öte yandan. Milli Eğitim Müdürlüğü konusunda ciddi bir şekilde ismi geçen ve beklemeyi sürdüren Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen ise, suskunluğunu korurken; gerçeğin Pazartesi günü ortaya çıkacağı ve kim makama oturacağı eğitim camiasında heyecanla bekleniyor. 


Kaynak: www.denizlimuhabir.com

denizli i̇l milli eğitim müdürlüğü mahmut oğuz fatih işık fen edebiyat fakültesi mahmut oğuz emekli oluyor denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber milli eğitim bakanlığı