MİLLİ OKÇU, SPONSOR ARIYOR

TAKİP ET

Denizli'nin gururu  Milli okçu Murat Turan, Haziran ayında İtalya'da  yapılacak olan turnuvalara hazırlanıyor. Turan,  daha sonra Hollanda'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi ve ilimizi temsil edecek.

Dünya şampiyonası için Denizli şehir stadyumunda antremanlarını sürdüren Milli Okçu, sponsor bulamamaktan yakınıyor. Bir çok müsabakada Ay Yıldızlı bayrağımızı göndere çektiren Denizlili Milli Okçu Murat Turan, “Ayakta duramayabilirim ama hayatta durarak Türk bayrağını şerefimle göğsümde taşıyabilirim” diyerek yetkililere kendisine sahip çıkmaları için seslendi.


ZOLAN SAHİP ÇIKARSA BAŞARIRIM
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kendisine sahip çıkmasını isteyen Milli okçumuz Murat Turan, “Sayın Osman Zolan Başkanım bugüne kadar bir çok sporcumuza sahip çıkarak, arkasında durdu. Denizlispor’umuzu da o göğüsledi bugün ayakta durmasını sağladı. Kendisi sporun ve sporcunun gönüllü destekçisi. Ben de kendisinden destek bekliyorum. Osman Zolan bana sahip çıkarsa müsabakalara daha rahat hazırlanabilirim.” Dedi.
 
Yaklaşık 10 yıl önce maganda kurşunu ile tekerlekli sandalyeye mahkum olan Murat Turan, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine okçuluk sporuna başladı. Merhum milli takım antrenörü Nursen Çokak’ın sayesinde kısa zamanda büyük başarılara imza atan Murat Turan, geçtiğimiz yıllarda Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen şampiyonada dünya dördüncüsü oldu. Bir çok kez milli takım formasını giyen genç okçu Turan, şu an İtalya’da yapılacak turnuvalara hazırlanıyor, hedefi ondan sonra Dünya şampiyonası.