Milliyetçi Cumhuriyet Partisi, Denizli'de buluştu

TAKİP ET

Milleyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Fehmi Hataş ve beraberindeki heyet Denizli İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Rıza Bayram ve Pamukkale İlçe Başkanı Ramazan Altınay'ın hazır bulunduğu ziyarette konuşan Hataş "Türkiye iki kutup arasında çaresiz değil. Ülkemiz ve milletimizin aydınlık geleceği için yeni bir yol mümkün" dedi.

Türk siyasetinde gelinen 2 kutuplu çıkmaza karşı alternatif olma vaadi ile yola çıkan Milliyetçi Cumhuriyet Partisi İzmir İl Kongresini gerçekleştirdi. Kongre sonrası Denizli'yi ziyaret eden Genel Başkan Fehmi Hataş, İl Başkanı Rıza Bayram, Pamukkale İlçe Başkanı Ramazan Altınay ve partililerce karşılandı.

Henüz yeni kurulmuş olmasına karşın temas ettikleri vatandaşların teveccühü ile karşıladıklarının altını çizen İl Başkanı Rıza Bayram "Öncelikle Sayın Genel Başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ederiz. Partimizin bayrağını Denizli'de dalgalandırmak, vatandaşlarımızın derdine derman olacak çözümler bulmak için var gücümüz ile çalışıyoruz.

Fehmi Hataş Başkanımız ve genel merkezimizin öncülüğünde halkımıza hizmet etmek için çıktığımız bu meşakkatli yolda yürürken ben değil biz diyerek, milletimizin derdi ile dertlenerek çalışmalarımıza start verdik. En kısa sürede çok daha büyük katılım ile değerli başkanımızı teşkilatımızda yeniden ağırlayacağız" dedi.

Genel Başkan Fehmi Hataş ise "Güzel İzmir'imizde kongremizi gerçekleştirdik. Teşkilatlanma çalışmalarımızı son hızı ile devam ettiriyoruz. Denizli'de kurucu başkanımız olarak bayrağımızı teslim alan Rıza Bayram kardeşime ve yol arkadaşlarına hayırlı olsun demek için geldik.

Türkiye'nin her metrekaresine sirayet eden değişim isteğinin Denizli'de de hissedildiği malum. Bu değişimi Allah'ın izni ile Milliyetçi Cumhuriyet Partisi sağlayacaktır. Esnafın, dar gelirlinin, işçinin tükenen umutlarını tüm teşkilatlarımız ile el ele vererek yeniden yeşerteceğiz" dedi.

Genel Başkan Fehmi Hataş ziyaretin ardından Ankara'ya doğru hareket ederken, İl Başkanı Rıza Bayram ve Pamukkale İlçe Başkanı Ramazan Altınay önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek teşkilatlanma çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendireceklerini açıkladılar.

milliyetçi cumhuriyet partisi denizlide buluştu milleyetçi cumhuriyet partisi denizlimuhabir denizli