MİLYONLUK TESİS PERSONEL YOK DİYE ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ

TAKİP ET

2018 yılında görkemli bir törenle açılan milyonluk tesis, personel yok gerekçesiyle çürümeye terk edildi.

Dönemin Ekonomi bakanı Nihat Zeybekçi'nin katıldığı törenle açılan milyonluk tesisin kapılarına kilit vuruldu. Düzenlenen görkemli bir törenle 2018 yılında açılışı yapılan ancak kullanılmayan Çivril Gençlik merkezi çürümeye terk edildi.
 
2018 yılında açılan ancak o günden bu yana kullanılmayan Gençlik merkezi tepkilere neden oluyor. İçerisinde çok amaçlı salon, spor salonu, etüt merkezileri, kurs odaları, derslik ve kafeteryanın olduğu merkez, açılışı yapıldıktan sonra kapısına kilit vuruldu. Personel atanmadığı için faaliyete geçirilemeyen tesis, yaz okullarında Çivril belediyesi tarafından kullanılıyor.


 
Çivril’deki gençler için büyük bir eksikliği gidermesi amacıyla yapılan tesisin personel yokluğundan kapalı olmasına anlam veremeyen yetkili ve vatandaşlar “milyonlarca lira harcanan ancak açılmayan ve çürüyen bir tesis var. Koca tesisi sadece yaz aylarında iki ay yaz spor okulu için açılıyor. Yaz spor okulu içinde tesisin sadece spor salonu kullanılıyor. Bina çok fonksiyonel ve kullanışlı halk eğitim müdürlüğü ve Milli Eğitim müdürlüğü tarafından birçok proje için kullanılabilir. Ancak binada güvenlik ve temizlik personeli dâhil hiçbir çalışan yok” diyerek duruma tepki gösterdiler.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığına ait tesis Çivril Belediyesi tarafından yaz spor okullarında kullanılsa da binanın büyük bir kısmı kapalı kalıyor.
 

Çivril Gençlik merkezi çürümeye terk edildi personel yok bakımsız spor salonu çok amaçlı salon etüt merkezileri kurs odaları