Minik Yunus'a can verdiler

TAKİP ET

Denizlispor'un fanatik taraftarı Yunus Kara'ya yeşil-siyah formayı giyen futbolcular,  tedavi gördüğü sağlık merkezinde moral ziyaretinde bulundu.

Denizlispor’un Tesisler ve Stadtan sorumlu Asbaşkanı Ahmet Aşıoğlu’nun destekleriyle gerçekleşen Yunus’a moral ziyaretine, Serdar Karaman, Furkan Şeker, Alperen Babacan, Asil Kaan Güler , Recep Niyaz, Muhammed Himmet, Hüseyin Altıntaş ve Kaleci Mustafa katıldı.
11 yaşında olmasına rağmen 6 kez kalp ameliyatı olan kendisini hayata bağlayan yeşil-siyah forma  aşkı olan Yunus’a moral ziyaretinde bulunan futbolcular çeşitli hediyeler verdiler ve ayrıca Yunus’un tedavisi için maddi destekte bulundular.


TANER ATİLLA CANLI BAĞLANDI
Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla da tesislere watshap ile canlı bağlantı kurarak Yunus ile bir süre muhabbet etti. Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “hava iyi olursa Yunus’u Bolu maçına bekliyoruz. Protokol türibününde birlikte izleyelim maçı.” diyerek, müsabakaya davet etti.


ANNE VE BABASI MİNNETTAR
Canlı bağlantıya katılan Yunus’un Annesi Nuray Kara ve Babası Bayram Ali Kara,  tedavisi süresince kendilerine maddi ve manevi desteği esirgemeyen, her fırsatta Yunus’la irtibata geçen Denizlisporlu yöneticiler başta olmak üzere tüm futbolculara ayrı ayrı teşekkür ettiklerini ifade ederek, “Oğlumuz Yunus’un hayata tutunmasına Denizlispor aşkı vesile oluyor. O’nu hayatta tutan bu sevgi. Buna bir de Denizlispor’lu yöneticiler ve futbolcular eklendi. Allah hepsinden razı olsun. Hiçbir il’e nasip olmayacak iyi niyetli yönetici ve futbolculardan oluşan bu takıma herkes sahip çıkmalı. Dualarım Denizlispor’un şampiyon olması için.” Diye konuştu.

DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GRUBU FARKI
Yunus Kara’nın hastalığına dikkat çeken ve kamuoyunun dikkatini çekmesini sağlayan DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GRUBU ekibi bu büyük buluşmaya şahit oldu.  Gurup yöneticilerinden Yüksel Güler ve MEMLEKET DENİZLİ Gurubu kurucusu Ömer Demirtaş’ın girişimleri ile yöneticiler ve futbolcular ile buluşan Yunus, gurubun en fanatiklerinden biri oldu. Denizlispor aşkının yanında DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GRUBU’nun da koyu bir takipçisi olan Yunus Kara, Denizli’de bir çok sosyal projeye karşılıksız destek olan ve imza atan gurubun ilimiz için bir kazanç olduğunu söyledi. 
İzlemek için tıklayınız...https://youtu.be/fqHDCZyluMs