Mucizeyi başaracağız

TAKİP ET

Denizlispor'un yeni teknik direktörü Bülent Ertuğrul, samimi açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın istifasının ardından göreve gelen 44 yaşında Teknik Direktör Bülent Ertuğrul, “ Futbolda her zaman mucizelere yer var. Bu Bu oyuncu grubuna inanıyorum” dedi.

 

Spor Toto 1.Lig’de zor günler geçiren Altaş Denizlispor’un yeni teknik direktörü Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul, ilk basın açıklamasını Yeni Asır Gazetesi Denizli Temsilcisi Sebahattin Alp’e yaptı.

 

FUTBOLDA MUCİZELER YAŞADIK

 

Önemli açıklamalarda bulunan Ertuğrul, “Bu kulübe borçluyuz her şeyimizi. Bülent Ertuğrul olduysak Denizlispor sayesinde olduk. Zor bir süreçte görev aldık. Zor mu? Çok zor. 6 maçımız var. Mucize olur mu? Futbolda her zaman mucizelere yer var. 2013-14 ve 2014-15 sezonları futbolculuk dönemimde böyle mucizeler yaşadım. Son hafta ligde kaldık.

 

Önümüzde 7-8 puan farkla önde giden takımlar vardı. Ligde kalmayı başardık. Yine tekrar başarabiliriz ama inanmak lazım. Ben bu oyuncu grubuna inanıyorum. Allahın izniyle, elimizden gele her şeyi yapıp bu takımı ligde tutmaya çalışacağız. Şu an için takımı motive edip Denizlispor’u en iyi yere getirmek zorundayız diye düşünüyorum . Yapılanma içersindeyiz. Önümüzdeki sezonun da planlaması var” dedi.

 

TEKNİK EKİP 7  KİŞİ

 

Spor Toto 1.Lig’de bu hafta içinde oynanacak olan 32.haftayı Bay takım olarak geçirecek olan Altaş Denizlispor’da, teknik direktör Bülent Ertuğrul, ekibindeki isimleri belirledi. Ertuğrul’un ekibinde Denizlispor’un altyapısı olan akademi gelişim liglerinde çalışan işin mutfağından gelen isimler bulunuyor. Ertuğrul’un ekibi su isimlerden oluşuyor. Yardımcı antrenörler İbrahim Çelik, Kürşat Taş, Alkan Kamdemir, kaleci antrenörü Okan Kayhan, Analist Ayhan Öztunç, Kondisyoner Yasin Karacan

 

ÇİNEMRE’NİN BURNU KIRILDI

 

Denizlispor’un Tuzlaspor ile oynadığı ve 3-0 kaybettiği karşılaşmada burnuna darbe almasına rağmen maçı tamamlayan Hakan Çinemre’nin maç sonu yapılan muayenesinde burnunun kırıldığı ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcunun Cumartesi günü saat 20.30’da oynanacak olan Keçiörengücü maçında görev alıp almayacağı maç günü netleşeceği bildirildi. Yeşil siyahlı futbolcular 4 günlük iznin ardından dün öğleden sonra topbaşı yaptılar.

bülent ertuğrul