Müge Anlı'dan Başkan Şevik'e teşekkür  

TAKİP ET

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı canlı yayında Belediye Başkanı Mustafa Şevik'e, gönderdiği ilçenin geleneksel el dokuması ürünler için teşekkür etti.  

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ATV ekranlarında hafta içi her canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı’ya ilçenin geleneksel el dokuması ürünlerinden gönderdi. Başkan Şevik’e canlı yayında teşekkür eden Müge Anlı, “Güzel hediyeleri için Buldan Belediye Başkanı sayın Mustafa Şevik’e çok teşekkür ediyorum.

 

Ayrıca Buldan esnafı Ali Yazıcıoğlu’na teşekkür ederim. ‘Analar taş yesin gerisi yarımşardan beş yesin’ derler. Konularımızla ilgili belediye başkanlarımız ve oradaki vatandaşlarımız öyle güzel hediyeler gönderiyorsunuz ki, evim çiçek bahçesi gibi, zücaciye dükkanı gibi oldu.Evin en kalabalık odası benim. Müze gibi. Çok güzel” diyerek teşekkür etti.  

 

Başkan Şevik, “İlçemizin geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan dokuma kültürünü tanıtmak ve yaşatmak,  bizlerin asli görevi. O nedenle ilçemize ziyaret eden misafirlerimize dokuma ürünlerinden hediye ediyoruz.  Sevilen sunucu Müge Anlı’ya ve ekibine de ilçemizin el dokuması ürünlerinden gönderdik” diye konuştu. 

 

 

 

 

müge anlı buldan mustafa şevik