Mustafa Kemal Sağlam'dan duygulandıran Şiir

TAKİP ET

İlimizin Duayen Gazeteci  ve yazarlarından 83 yaşındaki Kemal Sağlam'ı  Denizli Muhabir sahibi Nadir Güleç, Gazeteci Yazar İbrahim İmamoğlu ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti yönetiminden Mesut Güler ziyaret ederek  hem cemiyet kimliğini, hem de 50. Yıl onur ödülünü taktim ettiler.

İlimizin yaşayan duayen gazeteci yazarlarından Kemal Sağlam’ı, Denizli Muhabir sahibi Nadir Güleç, Gazeteci Yazar İbrahim İmamoğlu ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti yönetiminden Mesut Güler evinde ziyaret etti.

Sevenleri ve okuyucuları tarafından evinde sık sık ziyaret edilen Kemal Sağlam, bu kez yetiştirdiği ve aktif çalıştığı dönemlerin genç basın mensuplarını evinde ağırlarken oldukça duygusallaştı. 83 yaşındaki Kemal Sağlam, yılların getirdiği yorgunluk ve güzel hatıralar arasında ağırladığı gazetecileri aklında kalan anılarını söyleyerek ve son zamanlarında ağırlık verdiği şiirleri ile uğurladı.

Yaklaşık bir saatlik ziyaret sonrasında Denizli Muhabir sahibi Nadir Güleç, Gazeteci Yazar İbrahim İmamoğlu ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti yönetiminden Mesut Güler ziyaret ederek hem cemiyet kimliğini, hem de 50. Yıl onur ödülünü taktim ettiler.

Kimliğini ve onur ödülünü alırken oldukça duygulanan Duayen gazeteci yazar Kemal Sağlam, “Yıllarımızı geçirdiğimiz basın sektöründe en önemli ve en duygulu olay cemiyet kimliği ile hak ettiğimi sandığım onur ödülünün verilmesidir. Cemiyet yönetimine teşekkür ediyorum. Bu yaşta hatırlanmak bile gurur vericidir” dedi.

 


 

Mustafa Kemal Sağlam şiir gazeteci denizli Yazar DGC