Ne Derdiniz Vardı Be Gençler!

TAKİP ET

Denizli bugün iki ilçesinden gelen intihar haberleriyle sarsıldı. Tavas ve Çivril ilçelerinde biri 17 diğeri ise daha 20 yaşında olan 2 genç kendisini asarak yaşamlarına son verdi.


İlk olay Denizli'nin Tavas ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Tavas ilçesi Balkıca Mahallesi’nde yaşayan 17 yaşındaki M.Ö kendini samanlık olarak kullanılan yerde asarak yaşamına son verdi.

İhbar üzerine olay yerine savcı ve olay yeri inceleme ekipler geldi. Yapılan incelemenin ardından M.Ö'nün cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı.

Bir acı haberde Çivril’den

Daha 17 yaşındaki bir gencin acısı soğumadan bir acı haberde  Denizli'nin Çivril ilçesi’nden geldi.

İddiaya göre Denizli'nin Çivril ilçesi Kıralan Mahallesinde 20 yaşındaki Ramazan K. isimli genç henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı ailesi ile yaşadığı evde kendisini kabloyla asarak yaşamına son verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma ve sağlık ekipleri genç hayatını kaybettiğini belirledi. Savcı ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından Ramazan K.’nın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Daha sonra genç adamın cansız bedeni ailesine teslim edildi. İntihar ederek yaşamına son veren genç Kıralan Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

İki intiharla ilgili soruşturma başlatıldı.