NEBİ ÇUBUKÇU GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

TAKİP ET

İlimizin yetiştirdiği Ülkücü değerlerden Nebi Çubukçu, dün gazetemize bir ziyarette bulunarak, günün siyasi ve ekonomik durumu ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Ankara'daki siyasi gelişmeler hakkında bilgi verdi.

İlimizin yetiştirdiği Ülkücü değerlerden Nebi Çubukçu, dün gazetemizi ziyaret etti. Türkiye’nin içinde bulunduğu sosyal-ekonomik ve siyasi gelişmeler hakkında bilgi veren, istişarelerde bulunan Nebi Çubukçu, “Türkiye büyük bir uçurumun içine yuvarlanıyor” dedi.

 

Önümüzdeki seçimlerin bir kader seçimi olduğunu da belirten Çubukçu, “Türkiye büyük bir ekonomik krizi ile karşı karşıya. Yüksek Enflasyon karşısında alım gücünü yitiren Türk Milleti önümüzdeki seçimleri iyi değerlendirecektir. Milletin sağ duyusuna güvenmek gerekir” dedi. 

 

Öte yandan, İyi Parti bünyesinden Milletvekili adayı olarak kamuoyunda ve siyasi kulislerde ismi geçen Nebi Çubukcu, vekil adaylığı konusunda bilgi vermezken, isminin kulislerde geçmesi konusunda ise; “Denizli bizi unutmamış, bizde Denizli’yi unutmadık. Bir ayağımız zaten memleketimizdi. Bu yüzden siyasi sahnede ismimizin geçmesi gayet normal” dedi.

Nebi Çubukçu İyi Parti