Nebi Çubukçu İYİ Parti'den adaylık başvurusunu yaptı

TAKİP ET

Milliyetçi kişiliği ile bilinen ve yıllardır Ankara'da görevli olan Nebi Çubukçu, Denizli milletvekili aday adaylığı için İYİ Parti'ye başvuruda bulundu.

Adaylık başvurusunu İYİ Parti Genel Merkezine yapan Çubukcu, Denizli’den Milletvekili seçilmesi halinde bağlı kalacağı ilkelerini şu şekilde sıraladı:

 

“Nerede olursam olayım TC. nin kurucu felsefesine, hukukun üstünlüğüne, üniter devlete, Türk milletinin hak ve menfaatini koruyacağıma, kavgaya değil barışa hizmet edeceğime, bölen değil birleştiren olacağıma, insanı yaratandan ötürü seveceğime, muassır medeniyet yolundan ayrılmayacağıma, hamasetle hile ile değil akıl ve ilimle hareket edeceğime, fitneye, bölücülüğe fırsat vermeyeceğime, Türk gençliğinin dertlerini dert edineceğime, hayatın madde değil mana olduğunu unutmayacağıma, hiç bir faninin tuzağına düşmeyeceğime, haramla talanla mücadele edeceğime, hürriyetçi demokrasiden taviz vermeyeceğime, milli adalet yolundan ve büyük Türkiye ülküsünden ayırmayacağıma şahsım adına Türk  milletine söz veriyorum. Allah beni ve dostlarımı adalet duygusundan ayırmasın. Allah yar ve yardımcım olsun.

Ne mutlu TÜRKÜM diyene.”

Nebi Çubukçu İyi Parti adaylık başvurusu