"NORMALLEŞME SÜRECİNDE REHAVETE KAPILMAYALIM."

TAKİP ET

Serinhisar MHP İlçe Başkanı Yılmaz GÜÇ, 01 Hazirandan itibaren geçerli olmak üzere başlayan 'Yeni Normal' süreçle ilgili açıklamalarda bulundu. Güç; "Bu konuda rehavete kapılmamak gerekir."

 
Serinhisar MHP İlçe Başkanı Yılmaz GÜÇ, 01 Hazirandan itibaren geçerli olmak üzere başlayan “Yeni Normal” süreçle ilgili açıklamalarda bulundu. MHP İlçe Başkanı GÜÇ: "Bu yeni normal süreçte partimizin siyasî ilkeleri, savunduğu millî değerleri daha bir önem kazanacaktır.

Vatandaşlarımızın temizliğe özen göstermeleri, maske takmaları, sosyal mesafeyi korumaları hastalığın muhtemel ikinci dalgasının önüne Allah’ın izniyle geçecektir. Bu konuda rehavete kapılmamak gerekir." dedi.
MHP'nin tüm parti teşkilatına genelge gönderdiğini belirten İlçe Başkanı Yılmaz GÜÇ açıklamalarını şöyle sürdürdü.

Partimizin lokal ve başkanlık binaları gün içinde sık sık havalandırılacak, dezenfekte edilecektir. Parti binalarına girişlerde maske ve el dezenfektanı bulundurulacak, bunlar olmadan giriş veya siyasal çalışma yapılmayacaktır.

 Havalandırma sistemlerinin bakımıyla birlikte filtre temizliği belirli aralıklarla sağlanacaktır. Zemin işaretlemeleriyle sosyal mesafe kuralına mutlaka uyulacaktır. Çalışma masalarının mesafeleri en az bir metre olmak suretiyle artırılacaktır. Parti lokalimizde sosyal mesafenin ihlaline müsaade edilmeyecektir." dedi.
 
Serinhisar MHP İlçe Başkanı Yılmaz GÜÇ, basına yaptığı yazılı açıklamada şunlara yer verdi.
 
"Hayatın normale dönmeye başladığı bugünlerde, saha çalışmaları, siyasî temas ve faaliyetler kontrollü, mümkün mertebe kısıtlı sayıda yapılacaktır.

Gücümüzün kaynağı kuşkusuz millettir. Aziz milletimizin takdir ve teveccühünü kazanmanın yolu da birlik ve beraberliktir. Bunu bozacak, sekteye uğratacak, sorgulatacak, zayıflatacak hiçbir girişime, hiçbir fitne/fesada izin verilmeyecektir. Dilde birlik, işte birlik, fikirde birlik kutlu davamızın bahtını açacak, başarı merdivenlerini tırmandıracaktır.

Büyük Türk milleti KOVİD-19 musibetini azmiyle, inancıyla, imanıyla, diri umuduyla etkisiz hale getirmiştir. Gelecek bugünlerden çok daha muazzez ve muteber olacaktır. Bu vesileyle son günlerde şehit olan asker ve polislerimize, KOVİD-19’dan dolayı hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.
 
ALLAH HER TÜRLÜ KAZA VE BELADAN MİLLETİMİZİ KORUSUN

Şu anda tedavi gören bütün kardeşlerimize şifalar niyaz ediyorum. Allah her türlü kaza ve beladan milletimizi korusun. Bu duygu ve düşüncelerle dava arkadaşlarımızı ve saygı değer milletimizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Hepinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene."
 

serinhisar mhp İlçe başkanı yılmaz gÜÇ: denizli muhabir denizli denizlimuhabir serinhisar mhp