Nuh Özkan vefat etti

TAKİP ET

Ülkücü camianın duayen isimlerinden, çilekeş ülkücü Nuh Özkan, 73 yaşında rahatsızlanarak kaldırıldığı PAÜ Hastanesinde hayatını kaybetti.

Denizli siyasetininünlü simalarından aslen Baklanlı Nuh Özkan, yaklaşık 10 gün önce koronavirüs teşhisi ile PAÜ hastanesine kaldırılmıştı. Koah hastası olan ve uzun yıllar bu hastalığı çeken Nuh Özkan bugün hayata gözlerini yumdu.

12 Eylül öncesinde Ülkücü teşkilatların hemen hemen bütün kademelerinde görev alan, MİSK (Milliyetçi İşçiler Sendikası Konfederasyonu) Denizli il başkanlığı yapan, MHP’nin il başkanlığı yönetimlerinde görev alan, 12 Eylül ile birlikte tutuklanan Nuh Özkan, taş medreseden çıktıktan sonra da siyasi hayatına devam etti.

O, MHP’nin çeşitli kademelerinde görev aldı. Son zamanlarında MHP’ye kırgınlığı ile bilinen Nuh Özkan KOAH hastası idi.

İYi Parti'nin kurucuları arasında da yer alan Nuh Özkan,  Denizli il teşkilatı içerisinde aktif olarak siyasete devam ediyordu. 

Yaklaşık 10 gün önce rahatsızlanarak PAÜ hastanesine kaldırıldığında koronavirüs teşhisi konulmuştu. PAÜ Hastanesi yoğun bakımında tedavi görüyordu. Bugün öğle saatlerinde Hakk’a kavuştuğu yakınları ve çocukları tarafından haber verildi.

Nuh Özkan’ın cenazesi Yarın saat 12.00’de Asri Mezarlığı defin edileceği belirtildi. 
 

Nuh Özkan vefat koronavirüs covid-19 Milliyetçi sendikacı