O İLÇELERDE BİRDEN FAZLA ADAY ÇIKTI

TAKİP ET

CHP'de aday adaylığı başvurularının tamamlanmasının ardından 4 ilçe için talep olmamıştı. Bu ilçelerden birinde belediye başkan adayı kesinleşti, diğer üç ilçede ise birden fazla adayın bulunduğu öğrenildi.

CHP’de belediye başkan aday adaylığı başvuruları 5 Aralık’ta tamamlandı. Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum başvuruda bulunan aday adaylarının listesini birkaç gün sonra kamuoyuna açıkladı. Büyükşehir için iki ismin aday adaylığı başvurusu yaptığı listede Beyağaç, Çameli, Güney ve Tavas ilçelerinde başvuru olmayışı dikkat çekmişti.

 

BEYAĞAÇ’TA ADAY KESİNLEŞTİ

 

Beyağaç’ta partinin ilçe başkanlarından Hüseyin Erol’un adaylığı kesinleşti. Erol’un adaylığını geçtiğimiz günlerde genel merkez kamuoyuna duyurdu.

 

3 İLÇEDE TOPLAM 8 ADAY

 

Başvurunun olmadığı değerlendirilen Çameli, Güney ve Tavas’ta birden fazla aday olduğu öğrenildi. Tavas’ta başkanlık için 4 ismin başvurduğu, Çameli ve Güney’de ise ikişer aday adayının bulunduğu ortaya çıktı.

 

CHP İl Başkanı Horzum başvuruları doğrularken, “Büyükşehir ve tüm ilçelerimizde seçimleri kazanmak için mücadele edeceğimizi söylemiştik. Bu ilçelerimizde de birden fazla aday adayımız var. Çalışmalarımız sürüyor. Her yerde olduğu gibi bu üç ilçemizde de iddialıyız. Kimsenin kuşkusu olmasın. Kesin adaylarımız belirlendikten sonra ilçe örgütlerimiz de çalışmalarına hız verecektir” ifadelerini kullandı.

 

chp aday