ÖFKELİ KOCA, KAPIYA DAYANDI KURŞUN YAĞDIRDI

TAKİP ET

Aile içi şiddet nedeniyle eşinin hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öfkeli koca, karısı evin kapısını açmayınca kapıya ateş ederek kaçtı

Denizli’de öfkeli koca tartıştığı eşinin kapıyı açmaması üzerine içeride iki çocuğun bulunduğu evin kapısına kurşun yağdırıp kaçtı.

 

Olay Pamukkale İlçesindeki Siteler Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre eşine yönelik şiddette bulunması nedeniyle hakkında uzaklaştırma kararı verilen Süleyman Y. motosikletiyle tartıştığı eşinin yaşadığı eve gitti.

 

Zile basan öfkeli koca eşinin kapıyı açmaması üzerine sinir krizi geçirdi. Bağırarak kapının açılmasını isteyen öfkeli koca yanında getirdiği tüfekle kapıya ateş etti.

 

Korkan kadının KADES uygulaması ile çağrı merkezine haber vermesi üzerine Süleyman Y. motosikletiyle olay yerinden kaçtı. Bu sırada bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Açılan ateş sonucu kapı kullanılamaz duruma geldi ve açılamadı. Evde iki çocuğu ve kardeşi ile mahsur kalan kadın kurtarılmak üzere itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye kapıyı kırarak aileyi tahliye etti. Şüphelinin motosikletle uzaklaştıktan sonra tüfeği bir otomobile sakladığı ve yaya olarak kaçmaya devam ettiği öğrenildi.

 

Polis ekipleri öfkeli kocayı bulmak için geniş çaplı operasyon başlattı. Saldırganın farklı suçlardan 30’a yakın suç kaydı bulunduğu ileri sürüldü.

 

uzaklaştırma kararı öfkeli koca aileiçi şiddet kurşunlama