Öğrencilerden Başkan Şevik'e teşekkür ziyareti

TAKİP ET

Buldan Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Başkan Şevik'i makamında ziyaret ederek, geçtiğimiz ay içerisinde hizmete giren Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe için teşekkür ettiler. Gençlere çok okumalarını tavsiye eden Başkan Şevik, kendi kitaplarını da imzalayarak hediye etti.

Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Yüksek Okulu, Mimari Restorasyon Bölümü öğrencileri, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz yıl kendilerine Kitap Kafe için söz verdiğini hatırlatan öğrenciler, “Geçtiğimiz yıl bir toplantıda bize Kitap Kafe için söz vermiştiniz. Bu gün Kitap kafe hizmetimizde. Size teşekkür ederiz. Biz gençler için çok güzel bir mekan. Ders çalışmak ve kitap okumak için sakin bir ortam. Ayrıca ikramlarınız için de teşekkür ederiz” diyerek duygularını dile getirdiler.

 

Gençleri önemsediklerini ve onların taleplerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Başkan Şevik, “Siz istediniz biz de yaptık. Cumhuriyet Mahallesi Celal Bayar Caddesi üzerinde hizmete açtığımız Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’den tüm lise ve MYO öğrencileri kimliklerini göstererek yararlanabilir, İçerisinde Türk ve dünya yazarlarından seçme eserlerin yanı sıra çok sayıda araştırma ve deneme yayınları bulunmaktadır. Öğrencilerimize, sessiz bir ortamda ikram edilen ücretsiz cay ve kahvelerini yudumlarken, derslerini çalışabilecekleri, araştırmalarını yapabileceği bir mekan hediye ettik. Hayırlı olsun” dedi.

 

Kendisini makamında ziyaret eden öğrencilere kitaplarını imzalayan Başkan Şevik, “Mutlaka bol bol kitap okuyun, araştırın. Bugün Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramını görüyorsunuz. Yaşadığınız bölgeyi, Anadolu’yu iyi tanıyın, öğrenin. Cumhuriyet sizlere emanet edilmiştir. Bu bilinçle kendinizi yetiştirin, bilgi hazinenizi geliştirin, okuyun, araştırın” tavsiyesinde bulundu. Başkan Şevik, belediye olarak her zaman gençlerin yanında olduğunu da belirtti.

 

mustafa şevik