Öğrencilerden rektöre 'sosyal medya'dan tepki

TAKİP ET

Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü'ne önce vekaleten ardından asaleten atanan Profesör Ahmet Kutluhan'a öğrencilerden sosyal medya tepkisi geldi. Her ziyaretini okulun resmi twitter hesabından paylaşan Kutluhan'a öğrenciler şahsi twitter hesabı açmasını önerdi.

Pamukkale Üniversitesi’ne önce vekaleten, daha sonra asaleten atanan Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürerken, bu ziyaretler üniversitenin resmi twitter hesabı olan @pauedutr adresinden paylaşılıyor.


Yaklaşık altı aydır rektörlük koltuğunda oturan Kutluhan, bir yandan makamında konukları kabul ederken, bir yandan da iade-i ziyarette bulunuyor.
 

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ise ziyaretlerin üniversitenin resmi twitter hesabından yapılmasına tepkili. Ziyaret twitlerinin altına yorum yapan öğrenciler


“Üniversite hesabı mı rektörün kişisel ziyaret hesabı mı belli değil”, “İkinci dönem ile ilgili bir açıklama yapın, yıldım ziyaret fotoğrafları görmekten”, “Bitmiyor ziyaretler bitmiyor” diyerek tepki gösterdiler.
 

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri, rektörün kişisel twitter hesabı açmasını ve ziyaret fotoğraflarını bu hesaptan yapmasını önerdi.





KAYNAK: pauburada

denizli pamukkale üniversitesi rektör ahmet kutluhan denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber twitter öğrenciler